Beyonce a donat banii primiţi în urma unui concert susţinut în faţa clanului Gaddafi

Beyonce a donat, "în urmă cu peste un an", toţi banii pe care i-a primit pentru concertul susţinut în noaptea de Revelion 2010 în faţa unuia dintre fiii liderului libian Muammar al-Gaddafi, a confirmat, miercuri, purtătoarea de cuvânt a cântăreţei.

88 afișări
Imaginea articolului Beyonce a donat banii primiţi în urma unui concert susţinut în faţa clanului Gaddafi

Beyonce a donat banii primiţi în urma unui concert susţinut în faţa clanului Gaddafi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Toţi banii primiţi de Beyonce pentru prestaţia ei dintr-un concert privat susţinut la Nikki Beach, de pe insula Saint-Barthélémy, dar şi banii plătiţi drept comision agentului ei au fost donaţi în urmă cu peste un an victimelor seismului din Haiti", din ianuarie 2010, a declarat Yvette Noel-Schure, purtătoarea de cuvânt a cântăreţei americane.

"Când am aflat că organizatorii concertului aveau legătură cu familia lui Gaddafi, am luat decizia de a dona acei bani pentru o cauză mai bună", se adaugă în acelaşi comunicat.

Tabloidul american The New York Post a anunţat în ianuarie 2010 că Beyonce a interpretat cinci piese din repertoriul ei în cadrul unei petreceri private ce a fost organizată pe 31 decembrie 2009 de către Hannibal Gaddafi, unul dintre fiii liderului libian.

Publicaţia americană nu a putut să confirme suma cu care a fost plătită cântăreaţa americană, dar a putut să confirme faptul că la acea petrecere au mai participat rapperul Jay-Z, soţul lui Beyonce, dar şi cântăreţul Usher şi actriţa Lindsay Lohan.

Anunţul a fost făcut de biroul de presă al artistei americane la două zile după ce cântăreaţa pop canadiană Nelly Furtado a declarat în mod public că va dona în scopuri caritabile suma de un milion de dolari pe care a primit-o, în 2007, pentru un concert pe care l-a susţinut în faţa clanului Gaddafi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici