Beyonce este însărcinată

Beyonce Knowles, care s-a căsătorit în secret cu rapper-ul Jay-Z luna trecută, este însărcinată, potrivit presei americane, care citează surse apropiate cântăreţei americane.

301 afișări
Imaginea articolului Beyonce este însărcinată

Beyonce este însărcinată (Imagine: www.fisherwy.blogspot.com)

Autoarea hitului "Crazy In Love" se răsfaţă cu toate mâncărurile preferate, bogate în calorii, de când a descoperit că este însărcinată cu primul său copil, informează femalefirst.co.uk.

Un prieten al cântăreţei a declarat pentru publicaţia New York Post: "A câştigat mult în greutate. Când se îngraşă, de obicei urmează o dietă de detoxifiere, însă nu şi acum".

Beyonce a alimentat, la rândul ei, speculaţiile din presă, după ce a fost văzută în New York în cursul acestei săptămâni cu abdomenul destul de umflat.

Alte surse au indicat faptul că Beyonce s-a grăbit să se căsătorească cu Jay-Z înainte ca sarcina să fie vizibilă. Cei doi nu au confirmat încă această căsătorie.

Fosta membră a trupei Destiny's Child şi rapper-ul Jay-Z au de şase ani o relaţie pe care au ţinut-o departe de lumina reflectoarelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici