Beyonce, fluierată la Festivalul V din Marea Britanie

Cântăreaţa Beyonce a urcat pe scenă cu o întârziere de 20 de minute, sâmbătă seară, la Festivalul V din Marea Britanie şi a fost fluierată de spectatori, nemulţumiţi de faptul că au fost nevoiţi să aştepte începerea show-ului artistei americane în condiţii meteorologice dificile.

651 afișări
Imaginea articolului Beyonce, fluierată la Festivalul V din Marea Britanie

Beyonce (Imagine: Instagram)

Potrivit contactmusic.com, Beyonce a fost cap de afiş, sâmbătă, în seara de deschidere a acestui festival organizat în localitatea Chelmsford din Marea Britanie. Artista a urcat pe scenă cu o întârziere de 20 de minute, lăsându-şi fanii să o aştepte în condiţii meteorologice vitrege - ploaie şi vânt puternic.

Apariţia pe scenă a vedetei americane, care şi-a început concertul cu piesa "Run the World", a fost întâmpinată cu un cor de fluierături şi de ironii.

Ulterior, cântăreaţa le-a mulţumit fanilor pentru că au aşteptat-o în acele condiţii meteorologice dificile: "Vă mulţumesc că aţi aşteptat în ploaie. Acum, hai să ne distrăm puţin în ploaie. E o senzaţie plăcută, nu-i aşa?".

Beyonce va fi cap de afiş în cea de-a doua seară a unui alt festival, organizat la Stafford, în cursul serii de duminică.

Beyoncé Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor '90 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyoncé a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyoncé este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 13 în calitate de artistă solo. Beyonce a jucat şi în filme, precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici