Beyonce i-a cumpărat lui Jay-Z o maşină de peste 2 milioane de dolari. Vezi cum arată

Beyonce a plătit peste două milioane de dolari pentru a-i oferi soţului ei, rapperul Jay-Z, un Bugatti Veyron Grand Sport, considerat unul dintre cele mai rapide automobile din lume, cu ocazia celei de-a 41-a aniversări a muzicianului american, informează dailymail.co.uk.

316 afișări
Imaginea articolului Beyonce i-a cumpărat lui Jay-Z o maşină de peste 2 milioane de dolari. Vezi cum arată

Beyonce i-a cumpărat lui Jay-Z o maşină de peste 2 milioane de dolari. Vezi cum arată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Anul trecut, Beyonce şi Jay-Z au alcătuit cel mai bogat cuplu din showbiz, obţinând împreună venituri de peste 107 milioane de dolari.

Rapperul Jay-Z a împlinit, pe 4 decembrie, vârsta de 41 de ani, iar soţia lui, cântăreaţa americană Beyonce, i-a făcut cu această ocazie un cadou extrem de costisitor: un automobil Bugatti Veyron Grand Sport în valoare de 2,07 milioane de dolari.

Considerat unul dintre cele mai rapide automobile din lume, acest model creat de constructorul Bugatti ajunge la viteza de 100 de kilometri pe oră în 2,5 secunde şi atinge o viteză maximă de 408 kilometri pe oră.

Potrivit tabloidului britanic The Sun, Beyonce a comandat acest model în urmă cu un an, deoarece soţul ei, pasionat de automobile, şi-l dorea în colecţia sa impresionantă.

Rapperul american este deja proprietarul unui Rolls Royce Phantom, unui Ferrari F430 Spider, unui Maybach 62S şi al unui Pagani Zonda Roadster.

Jay-Z se alătură astfel unui grup foarte select de posesori ai acestui model Bugatti. Realizatorul TV Simon Cowell, actorul Tom Cruise, jucătorul de fotbal american Tom Brady - soţul modelului Gisele Bundchen -, designerul Ralph Lauren, producătorul de muzică hip-hop Scott Storch şi cântăreţul Chris Brown conduc şi ei un astfel de automobil.

Beyonce şi Jay-Z s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete, în aprilie 2008, la New York.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici