Beyonce îşi va lansa cel de-al treilea album solo (Video)

Cântăreaţa R&B Beyonce îşi va lansa cel de-al treilea album solo, în Statele Unite, pe 18 noiembrie, potrivit reprezentanţilor casei sale de discuri, Columbia Records.

11 afișări
Imaginea articolului Beyonce îşi va lansa cel de-al treilea album solo (Video)

Beyonce îşi va lansa cel de-al treilea album solo

Al treilea album al artistei, al cărui titlu nu a fost încă stabilit, este o continuare a albumului lansat în 2006, "B'Day", care a ocupat primul loc în SUA Pop Chart, în luna septembrie 2006.

Potrivit reprezentanţilor casei de discuri Columbia, acesta este "cel mai personal, introspectiv şi revelator album" al artistei, precizând că ea a colaborat la scrierea versurilor şi la producţia tutror melodiilor.

Două dintre melodiile de pe noul album, "If I Were A Boy" şi "Single Ladies", vor fi trimise posturilor de radio spre difuzare, începând din 7 octombrie.

Recent, Beyonce alături de Mariah Carey, Mary J. Blige, Rihanna, Fergie, Sheryl Crow, Miley Cyrus şi LeAnn Rimes au lansat cântecul "Just Stand Up", o piesă dedicată luptei împotriva cancerului.

În ultimii patru ani, cântăreaţa a fost implicată şi în producţii cinematografice. În decembrie 2006, a fost lansat filmul "Dreamgirls", în care ea a jucat alături de actorii Eddie Murphy şi Jamie Foxx şi pentru care a obţinut o nominalizare la premiile Globul de Aur.

Beyonce a concertat în România în toamna anului trecut, în cadrul turneului internaţional de promovare a albumului "B'Day".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici