Beyonce plânge, copleşită de singurătate: "De ce mi-a dat Dumnezeu viaţa asta?" - VIDEO

Beyonce, clasată de către Forbes pe poziţia a noua în topul celor mai influente femei din lume, având o avere impresionantă, un soţ la fel de celebru ca ea şi nenumăraţi fani, mărturiseşte că adesea se simte copleşită şi singură, relatează abcnews.com.

197 afișări
Imaginea articolului Beyonce plânge, copleşită de singurătate: "De ce mi-a dat Dumnezeu viaţa asta?" - VIDEO

Beyonce plânge, copleşită de singurătate: "De ce mi-a dat Dumnezeu viaţa asta?" - VIDEO (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa americană va lansa un documentar "I am...World Tour" cu scene din timpul unui turneu de un an, în care fanii o pot vedea aşa cum este cu adevărat, deprimată câteodată, în ciuda succesului său.

Într-una dintre scene vedeta spune că se afla în China, singură într-o camera de hotel luxoasă şi, uitându-se pe fereastră şi văzând mii de oameni trecând, s-a simţit foarte singură, a deschis laptopul şi a început sa vorbească în faţa camerei.

"De ce mi-a dat Dumnezeu viaţa asta? Câteodată e copleşitor", spune Beyonce, plângând.

Vedeta a declarat că aceasta este singura modalitate prin care poate să împărtăşească publicului o parte din viaţa ei şi că nu ar fi putut să se expună astfel în faţa unui regizor.

Printre cele mai emoţionante momente din documentar se află şi o scenă în care Beyonce apare foarte obosită, după 9 concerte la rând, spunând că nimănui nu-i pasă de cum se simte.

"Sunt un om ca oricare altul. Sufăr, plâng şi cedez ca oricine altcineva", a mai spus cântăreaţa.

Beyonce se află într-un punct culminant al carierei sale. În ultimii patru ani, cântăreaţa, câştigătoare a 13 premii Grammy, a fost implicată şi în producţii cinematografice. În decembrie 2006 a fost lansat filmul "Dreamgirls", în care ea a jucat alături de actorii Eddie Murphy şi Jamie Foxx şi pentru care a obţinut o nominalizare la premiile Globul de Aur. În 2008, a jucat rolul cântăreţei Etta James, în filmul "Cadillac Records", iar în primăvara lui 2009 a fost lansat pe marile ecrane un nou film în care joacă Beyonce - "Obsessed".

Beyonce Knowles s-a situat pe prima poziţie a topului din 2010 al celor mai bine plătite celebrităţi care nu au împlinit încă vârsta de 30 de ani realizat de revista Forbes. În vârstă de 29 de ani, ea a obţinut în această perioadă venituri de 87 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici