Beyonce, prima cântăreaţă de culoare de pe coperta ediţiei speciale din septembrie a revistei Vogue - FOTO

Beyonce este prima cântăreaţă de culoare care apare pe coperta ediţiei speciale din luna septembrie a revistei Vogue SUA, care este dedicată Săptămânii Modei de la New York (10 - 17 septembrie), potrivit contactmusic.com.

307 afișări
Imaginea articolului Beyonce, prima cântăreaţă de culoare de pe coperta ediţiei speciale din septembrie a revistei Vogue - FOTO

Beyonce (Foto: AFP / Mediafax Foto)

Apariţia lui Beyonce pe coperta revistei Vogue marchează o premieră în istoria de 123 de ani a publicaţiei, care este considerată un etalon al stilului.

Aceasta este pentru prima dată în istoria Vogue când o cântăreaţă de culoare apare pe coperta ediţiei de septembrie a acestei reviste. Doar top-modelul Naomi Campbell şi actriţa Halle Berry au mai avut această onoare până în prezent.

Pe de altă parte, pentru Beyonce, aceasta este cea de-a treia oară când apare pe coperta ediţiei americane a Vogue, însă în cele două rânduri precedente cântăreaţa a pozat pentru alte numere decât cele din septembrie ale revistei.

În ediţia din septembrie a Vogue SUA, care a fost pusă în vânzare vineri, Beyonce poartă o rochie brodată cu flori de culoare lavandei şi are o coafură cu aspect umed.

Fotografiile cu Beyonce pentru acest număr special al revistei Vogue au fost realizate de Mario Testino.

Totodată, această apariţie în revista Vogue poate fi considerată ca un prim cadou pentru Beyonce, care, pe 4 septembrie, va împlini vârsta de 34 de ani.

Beyoncé Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor 1990, în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyoncé a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyoncé este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 20 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 17 în calitate de artistă solo.

Din 2008 este căsătorită cu Jay-Z, iar împreună au o fiică pe nume Blue Ivy. Jay-Z şi Beyoncé formează cel mai bogat cuplu din industria muzicală, cu o avere estimată la peste 750 de milioane de dolari.

Vogue este o revistă de modă şi lifestyle publicată în mai multe ţări din lume de compania de media Condé Nast.

Revista Vogue a fost lansată în 1892, în SUA, de Arthur Baldwin Turnure, şi iniţial apărea săptămânal. După moartea lui Arthur Baldwin Turnure, revista a ajuns în posesia lui Condé Nast, cel care a înfiinţat actualul trust ce îi poartă numele, acesta dezvoltând treptat publicaţia. Cea mai mare schimbare adusă de Nast a fost aceea de a scoate revista pe piaţă o dată la două săptămâni. La începutul anilor 1910, Vogue a fost lansată şi în Marea Britanie, apoi în Spania şi ulterior în Franţa, unde s-a bucurat de un mare succes. În 1973, Vogue a devenit o revistă lunară.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici