Beyonce s-a retras din distribuţia remake-ului "S-a născut o stea/ A Star Is Born"

Beyonce s-a retras din distribuţia remake-ului filmului "S-a născut o stea/ A Star Is Born", ce va fi regizat de Clint Eastwood, din cauza agendei sale prea încărcate, însă spune că speră să lucreze cu legendarul cineast "cândva, în viitor".

194 afișări
Imaginea articolului Beyonce s-a retras din distribuţia remake-ului "S-a născut o stea/ A Star Is Born"

Beyonce (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Beyonce, în vârstă de 31 de ani, urma să joace rolul interpretat de Janet Gaynor în filmul original din 1937 şi apoi de Judy Garland şi Barbra Streisand în remake-urile acestuia, din 1954, respectiv 1976, informează contactmusic.com.

Filmul original spune povestea unei tinere artiste în plină ascensiune, care se căsătoreşte cu un star a cărui carieră se află pe o pantă descendentă. Scenariul noului proiect a fost scris de Will Fetters, care a păstrat componenţa muzicală a filmului din 1976, în care o tânără cântăreaţă se îndrăgosteşte de un star rock aflat la final de carieră.

Nu se ştie deocamdată cine va interpreta rolul starului rock - jucat de Kris Kristofferson în versiunea filmului cu Barbra Streisand -, însă este vehiculat numele lui Bradley Cooper.

În august, Beyonce a anunţat că va regiza şi va juca într-un documentar autobiografic, pentru care caută o casă de producţie.

Beyonce a mai jucat în "Austin Powers - Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).

Beyonce Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor '90 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 13 în calitate de artistă solo.

Beyonce este căsătorită cu rapperul Jay-Z şi a devenit mamă pe 7 ianuarie, când a născut-o pe Blue Ivy Carter.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici