Beyonce şi-a scos fiica la cumpăraturi. Vedeta americană a afişat o nouă coafură - FOTO

Într-una dintre rarele apariţii publice de când a născut-o pe Blue Ivy, Beyonce a mers la cumpărături, într-un mall din New York. Cântăreaţa şi actriţa americană şi-a surprins admiratorii cu o nouă coafură.

2358 afișări
Imaginea articolului Beyonce şi-a scos fiica la cumpăraturi. Vedeta americană a afişat o nouă coafură - FOTO

Beyonce şi-a scos fiica la cumpăraturi. Diva americană a afişat o nouă coafură - FOTO (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

La doar şase luni, Blue Ivy pare un copil normal cu o mamă foarte grijulie care a protejat-o tot timpul de bliţurile fotografilor.

Unul dintre oamenii prezenţi în mall a postat pe Twitter imediat ce a văzut-o pe Beyonce că face cumpărături în acelaşi loc ca şi el. "E cool. Sunt la cumpărături alături de Beyonce, în Bergdorf, ea cu copilul în braţe. Sunt doar ele două", a scris norocosul din mall, informează New York Post.

Altfel, Beyonce i-a surprins pe fotografii ce s-au deplasat imediat în mall cu noua coafură pe care o avea, una în stilul afro. Ea a fost îmbrăcată într-o rochiţă colorată, iar cerceii mari au fost nelipsiţi din garderobă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici