Sărut prezidenţial. Barack Obama a sărutat-o pe Michelle în faţa a mii de oameni - VIDEO

Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a luat o scurtă pauză de la campania pentru alegeri şi a mers împreună cu soţia lui, Michelle, la un meci de baschet între echipa naţională şi cea a Brazilie. Obama, un fan înfocat al baschetului, s-a conformat dorinţei publicului şi a sărutat-o pe Michelle.

716 afișări
Imaginea articolului Sărut prezidenţial. Barack Obama a sărutat-o pe Michelle în faţa a mii de oameni - VIDEO

Sărut prezidenţial. Barack Obama a sărutat-o pe Michelle în faţa a mii de oameni (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Iniţial, în prima repriză a meciului, Barack Obama şi Michelle au refuzat să se sărute atunci când "Camera Sărutului" a ajuns la ei, chiar dacă mulţi dintre spectatorii prezenţi i-au apostrofat pentru asta., informează Daily Mail.

Dar, în ultimul sfert al meciului, când au apărut din nou pe imagine, cuplul prezidenţial s-a sărutat, în aclamaţiile spectatorilor prezenţi.

Punctul culminant al serii pentru preşedintele american nu l-a reprezentat însă sărutul soţiei sale, ci posibilitatea de a-şi vedea preferaţii pe terenul de baschet, LeBron James şi Kobe Bryant, în aceeaşi echipă. El este convins că SUA va câştiga medalia de aur la Jocurile Olimpice.

"E clar că talentul de care dispunem noi este incredibil. Nu există niciun motiv să nu aducem aurul acasă. Trebuie doar să rămânem concentraţi", a spus Obama în timpul unui interviu din pauza meciului.

Alături de Obama a stat şi vicepreşedintele Joe Biden, şi el un fost practicant al baschetului în tinereţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici