Kim Kardashian, surprinsă într-o ipostază provocatoare. Poza publicată de vedetă pe Twitter - FOTO

Kim Kardashian a publicat pe contul său de Twitter o poză în care este surprinsă în costum de baie, în timpul unei călătorii cu un iaht.

11892 afișări
Imaginea articolului Kim Kardashian, surprinsă într-o ipostază provocatoare. Poza publicată de vedetă pe Twitter - FOTO

Kim Kardashian (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kim Kardashian postează astfel o nouă poză provocatoare pe o reţea de socializare, după ce mai demult şi-a răsplătit fanii cu o fotografie sexy pentru că a adunat 2 milioane de persoane care o urmăresc pe Instagram, informează dailymail.co.uk.

Apa limpede i-a servit vedetei drept fundal pentru fotografia sa, în care apare într-un costum de baie negru şi într-o pereche de sandale în două culori, negru şi alb.

Kim Kardashian (31 de ani) are în prezent o relaţie cu rapper-ul Kanye West (34 de ani), cu care a putut fi văzută ţinându-se de mână în public.

Kim Kardashian este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare din 2010 - provenind din apariţiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii şi a unei creme de bronzat - ridicându-se la aproximativ 6 milioane de dolari.



 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici