Cum a îmbătrânit partenera lui Tom Cruise din "Top Gun" - FOTO

Actriţa Kelly McGillis, care a jucat alături de Tom Cruise în filmul "Top Gun", s-a schimbat foarte tare de la apariţia peliculei care a făcut-o celebră.

62647 afișări
Imaginea articolului Cum a îmbătrânit partenera lui Tom Cruise din "Top Gun" - FOTO

Mai ţineţi minte "TOP GUN"? Cum arată ACUM partenera din film a lui Tom Cruise

McGillis a interpretat în "Top Gun" rolul instructorului Charlie Blackwood, de care se îndrăgosteşte protagonistul filmului, Pete "Maverick" Mitchell, jucat de Tom Cruise.

Actriţa are acum 55 de ani, informează stylelist.com, iar trecerea timpului şi-a pus amprenta pe modul în care arată acum.

Dacă partenerul său din "Top Gun" nu s-a schimbat foarte tare de la apariţia celebrei pelicule de la mijlocul anilor '80, Kelly McGillis nu mai seamănă acum cu eroina din acel film.

Pe data de 7 iunie, Kelly McGillis a împlinit 55 de ani, în timp ce Tom Cruise are acum 50 de ani.

"Top Gun" a apărut în anul 1986 şi a reprezentat un mare succes, având încasări de peste 350 de milioane de dolari în condiţiile în care bugetul filmului a fost de 15 milioane de dolari. Din distribuţie au mai făcut parte, pe lângă Tom Cruise şi Kelly McGillis, Val Kilmer, Meg Ryan, Michael Ironside sau Tom Skerritt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici