Starul din Titanic, aproape DE NERECUNOSCUT. Cum ARATĂ acum Leonardo DiCaprio - FOTO

Leonardo DiCaprio, starul din "Titanic", arată complet schimbat faţă de perioada în care a devenit celebru în urma interpretării rolului lui Jack Dawson în filmul ce a obţinut 11 premii Oscar.

40686 afișări
Imaginea articolului Starul din Titanic, aproape DE NERECUNOSCUT. Cum ARATĂ acum Leonardo DiCaprio - FOTO

Leonardo DiCaprio (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Leonardo DiCaprio este acum aproape de nerecunoscut, având barbă şi un cioc proeminent.

Starul de la Hollywood se află în prezent în vacanţă în Hawaii, împreună cu actuala sa parteneră, Erin Heatherton, informează dailymail.co.uk.

Cei doi şi-au început relaţia Crăciunul trecut şi de atunci au fost de nedespărţit deşi diferenţa de vârstă este de 14 ani, DiCaprio având 37 de ani, iar partenera sa numai 23.

Cuplul nu a fost singur în Hawaii, bunul prieten al actorului, Tobey Maguire, însoţindu-i pe cei doi.

Leonardo DiCaprio a devenit celebru în anii '90, datorită apariţiei în filmul "Romeo şi Julieta" (1996), în care l-a interpretat pe Romeo şi mai ales pentru rolul din "Titanic" (1997). Pentru rolul Jack Dawson, Di Caprio a fost nominalizat atunci la Premiul Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol principal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici