Portret de familie: Kim Kardashian şi Kanye West, într-o ipostază neobişnuită - FOTO

Fără show-ul ei de televiziune, fără o mamă care să-i aranjeze cariera şi fără o armată de angajaţi, Kim Kardashian ar fi o americancă obişnuită. Pentru a vizualiza şi mai bine o astfel de ipostază, site-ul PlanetHiltron a postat o fotografie a cuplului Kim Kardashian şi Kanye West aşa cum ar putea arăta acesta peste câţiva ani.

17567 afișări
Imaginea articolului Portret de familie: Kim Kardashian şi Kanye West, într-o ipostază neobişnuită - FOTO

Kim Kardashian şi Kanye West (Imagine: Hepta)

Kim Kardashian şi Kanye West pozează alături în ceea ce poate fi numit un portret al unei familii americane tipice, scrie Daily Mail.

Un Kanye West cu o faţă serioasă, cu un centimetru mai scund decât Kim şi cu multe kilograme în plus, îmbrăcat într-un costum gri şi cu o cămaşă portocalie dedesubt, este, la rândul său, întruchiparea americanului obişnuit de vârstă mijlocie.

"Soţia" sa a căpătat şi ea câteva kilograme în plus, poartă un costum deux-piece specific pentru astfel de portrete de familie, precum şi un colier de perle la gât. Ea apare cu inelul de logodnă şi verigheta plasate strategic pe inelarul de la mâna stângă, astfel încât să fie extrem de vizibile în fotografie.

Într-o altă fotografie "de familie", o Kim Kardashian îmbătrânită apare alături de surorile Kourtney şi Khloe şi de mama ei, Kris Jenner.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici