Beyonce şi Jay-Z s-ar putea căsători în curând

Cântăreţii americani Beyonce Knowles şi Jay-Z s-ar putea căsători curând, potrivit presei americane, care informează că cele două staruri au obţinut o autorizaţie de căsătorie de la o primărie din New York, relatează People.

11 afișări
Imaginea articolului Beyonce şi Jay-Z s-ar putea căsători în curând

Beyonce şi Jay-Z s-ar putea căsători în curând (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit revistei People, celebrul cuplu a obţinut, marţi dimineaţa, o autorizaţie de căsătorie în Scarsdale Village, New York.

O sursă apropiată cuplului a declarat pentru People că această autorizaţie de căsătorie este valabilă două luni.

Purtătorul de cuvânt al lui Beyonce a refuzat să comenteze.

Fosta membră a trupei Destiny's Child şi rapper-ul Jay-Z au de şase ani o relaţie pe care au ţinut-o departe de lumina reflectoarelor.

Jay-Z, pe numele său real Shawn Carter, în vârstă de 38 de ani, este, potrivit publicaţiei Forbes, cel mai bogat artist hip-hop din lume.

Beyonce se află într-un punct culminant al carierei sale. În ultimii patru ani, cântăreaţa a fost implicată şi în producţii cinematografice. În decembrie 2006, a fost lansat filmul "Dreamgirls", în care ea a jucat alături de actorii Eddie Murphy şi Jamie Foxx şi pentru care a obţinut o nominalizare la premiile Globul de Aur.

În septembrie 2006, cântăreaţa şi-a lansat cel de-al doilea album solo, "B'Day". Beyonce a concertat în România în toamna anului trecut, în cadrul turneului internaţional de promovare a acestui album.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici