Beyonce va concerta în deschiderea cursei de Formula 1, la Singapore

Cântăreaţa Beyonce şi trupa Black Eyed Peas se află pe afişul concertelor F1 Rocks, ce vor avea loc în cele trei zile ce preced singura cursă de Formula 1 care se va desfăşura în nocturnă, pe 27 septembrie, la Singapore.

30 afișări
Imaginea articolului Beyonce va concerta în deschiderea cursei de Formula 1, la Singapore

Beyonce va concerta în deschiderea cursei de Formula 1, la Singapore

Acestora li se vor alătura nume sonore din industria muzicală, precum ZZ Top, Simple Minds, N*E*R*D şi legenda muzicii pop din China, Jacky Cheung, care vor participa la o serie de evenimente şi concerte organizate de-a lungul celor trei zile ce preced cursa de Formula 1, desfăşurată în nocturnă, la Singapore, pe 27 septembrie.

"Universul singurei curse de Formula 1 care se desfăşoară în nocturnă a devenit mai mare, mai rapid şi mai zgmotos. Artiştii invitaţi sunt de talie mondială, iar concertul «F1 Rocks» va zgudui oraşul Singapore", a declarat Paul Morrison, preşedintele şi totodată directorul de creaţie al companiei responsabilă cu organizarea acestui eveniment.

La aceste concerte sunt aşteptaţi să participe, în calitate de invitaţi de onoare, piloţi de top din Formula 1, dar şi numeroase celebrităţi, au anunţat organizatorii.

Beyonce, în vârstă de 27 de ani, care este căsătorită cu starul rap Jay-Z, se află într-un punct culminant al carierei sale. În ultimii patru ani, cântăreaţa, câştigătoare a şapte premii Grammy, a fost implicată şi în producţii cinematografice. În decembrie 2006, a fost lansat filmul "Dreamgirls", în care ea a jucat alături de actorii Eddie Murphy şi Jamie Foxx şi pentru care a obţinut o nominalizare la premiile Globul de Aur. În primăvară, a fost lansat pe marile ecrane din America de Nord un nou film în care joacă Beyonce - "Obsessed".

Trupa The Black Eyed Peas, compusă din Fergie, Will.i.am, Apl.de.ap şi Taboo, a obţinut trei premii Grammy, iar albumele ei s-au vândut în mai bine de 20 de milioane de exemplare în întreaga lume.

Atât Beyonce, cât şi The Black Eyed Peas au concertat în România, în 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici