Bilete de 85 de lei pentru studenţi, la concertul Bob Dylan

Bilete de 85 de lei, pentru studenţii care doresc să-l vadă pe Bob Dylan în concertul pe care îl va susţine în Bucureşti, la Zone Arena, pe 2 iunie, vor fi disponibile doar joi, 27 mai, între orele 16.00 şi 21.00, la casele de bilete de la intrarea în Zone Arena, anunţă organizatorii concertului.

18 afișări
Imaginea articolului Bilete de 85 de lei pentru studenţi, la concertul Bob Dylan

Bilete de 85 de lei pentru studenţi, la concertul Bob Dylan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Biletele "de austeritate" sunt adresate exclusiv studenţilor şi vor putea fi achiziţionate în număr limitat (maximum 4 bilete de persoană) pe baza carnetului sau a legitimaţiei ce atestă înscrierea în sistemul universitar. Aceste bilete oferă acces studenţilor în zona B.

Celelalte categorii de bilete (130, 250 şi 350 lei) pot fi achiziţionate în continuare online, de pe www.myticket.ro, şi din reţeaua magazinelor Diverta.

Bob Dylan va sosi pentru prima dată în România pe 2 iunie, când va susţine un concert la Zone Arena din Capitală, parte a turneului "Never Ending Tour", spectacol organizat de Emagic. Programul evenimentului va include şi concertele susţinute de Nicu Alifantis & Zan şi Bucium.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici