Biletele din categoria gazon A pentru concertul Kylie Minogue s-au epuizat

Biletele la concertul Kylie Minogue de la Bucureşti, care asigură spectatorilor locuri în faţa scenei, s-au epuizat, în timp ce numărul biletelor cu locuri situate în tribunele 1 şi 2 a scăzut sub o sută, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai Emag!c Entertainment.

25 afișări
Imaginea articolului Biletele din categoria gazon A pentru concertul Kylie Minogue s-au epuizat

Biletele din categoria gazon A pentru concertul Kylie Minogue s-au epuizat (Imagine: Mediafax Foto)

De asemenea, potrivit organizatorilor, pe lângă biletele din tribune, care au preţul de 200 şi 130 de lei, mai sunt disponibile tichete la peluză - 70 de lei, şi pe gazonul B - 95 de lei. Concertul susţinut de cântăreaţa australiană va avea loc la Bucureşti pe 17 mai, urmând a fi susţinut pe stadionul Cotroceni.

"Zonele Gazon A şi biletele VIP sunt deja sold out, am suplimentat biletele VIP cu încă un sector şi acestea se vor termina în curând", a declarat pentru MEDIAFAX Laura Coroianu, director executiv al Emag!c Entertainment.

"Biletele din tribune - de 200 de lei - sunt următoarele care se vor epuiza în câteva zile, au ramas mai puţin de 100. Va fi o producţie fabuloasă, un spectacol excepţional de sunet, efecte speciale, şi mă bucur că publicul român va asista la un concert de mare clasă", a mai spus ea.

Biletele pentru concert pot fi achiziţionate online, de pe www.myticket.ro, precum şi din reţeaua de magazine Diverta.

De asemenea, Emagi!c Entertainment a anunţat joi, 3 aprilie, un nou nume sonor care va concerta anul acesta la Bucureşti - trupa rock Metallica - pe lângă deja confirmaţii Nelly Furtado, Kaiser Chiefs, Cypress Hill, Manic Street Preachers, UNKLE, Apollo 440, Roisin Murphhy - la festivalul B'estfest (4, 5 şi 6 iulie), respectiv Judas Priest, Primal Fear şi Ross the Boss - la B'estfest Aftershock (11 iulie). De asemenea, compania organizatoare de evenimente îl mai aduce la Bucureşti şi pe Lenny Kravitz, pe 25 iulie, precum şi legenda rock Iron Maiden, pe 4 august, ambele pe stadionul Cotroceni din Capitală.

Potrivit Laurei Coroianu, şi alţi artişti şi formaţii urmează a mai fi confirmate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici