Biletele la concertul lui Bob Dylan de la Bucureşti - între 130 şi 350 de lei

Biletele pentru concertul pe care Bob Dylan îl va susţine la Bucureşti, pe 2 iunie, pe stadionul "Iolanda Balaş", au preţuri de 130, 250 şi 350 de lei şi sunt disponibile online începând de marţi, informează organizatorii evenimentului, Emagic.

47 afișări
Imaginea articolului Biletele la concertul lui Bob Dylan de la Bucureşti - între 130 şi 350 de lei

Biletele la concertul lui Bob Dylan de la Bucureşti - între 130 şi 350 de lei

Biletele pentru concertul lui Bob Dylan vor putea fi achiziţionate online, de pe www.myticket.ro, începând de marţi, 2 martie, şi din reţeaua magazinelor Diverta, începând de săptămâna viitoare, la diferite categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă: 350 de lei, 250 de lei, 130 de lei.

Bob Dylan, una dintre figurile emblematice ale istoriei muzicii, va concerta vara aceasta pentru prima dată în România. Organizat de Emagic, show-ul este inclus în turneul "Never Ending Tour" şi va avea loc pe 2 iunie, pe stadionul "Iolanda Balaş" din Bucureşti, sub un nou concept de festival, "Emagic Classics".

Cantautorul american a lansat, pe 13 octombrie 2009, cel mai recent album al său, "Christmas In The Heart", iar toate încasările obţinute din comercializarea lui vor fi donate unor organizaţii umanitare care militează împotriva sărăciei şi a foametei.

La începutul acestui an, Bob Dylan a ajuns din nou în fruntea topurilor muzicale din Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii, cu cel de-al 33-lea album de studio, lansat tot în 2009, intitulat "Together Through Life".

Martin Scorsese şi Todd Haynes au realizat două filme despre viaţa lui Bob Dylan, "No Direction Home" (2005), respectiv "I'm Not There" (2007). De asemenea, Dylan a apărut ca actor în filmele "Hearts of Fire" (1987), "Backtrack aka Catchfire" (1990), "Paradise Cove" (1999), "Masked and Anonymous" (2003).

În urmă cu două zile, Bob Dylan a fost premiat de preşedintele Barack Obama cu medalia pentru artă şi umanism. Administraţia de la Casa Albă a menţionat că Bob Dylan este "o legendă pentru mişcarea de protest a tinerilor şi pentru sensibilitatea în poezie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici