Biletele pentru Gazon B la concertul Depeche Mode, suplimentate

Biletele pentru categoria gazon B la concertul Depeche Mode au fost suplimentate cu încă 2.000 de unităţi, după ce numărul iniţial de tichete fusese epuizat, informează organizatorii evenimentului, Emagic.

31 afișări
Imaginea articolului Biletele pentru Gazon B la concertul Depeche Mode, suplimentate

Biletele pentru Gazon B la concertul Depeche Mode, suplimentate

După ce biletele din zona gazon A s-au vândut în totalitate în doar o lună de la punerea lor în vânzare, în urma numeroaselor e-mailuri şi telefoane primite din partea fanilor, organizatorii au solicitat managementului Depeche Mode suplimentarea numărului de bilete din gazon B, reprezentanţii trupei aprobând această cerere. Cele 2.000 de bilete suplimentare s-au pus în vânzare încă marţi dimineaţa, pe myticket.ro şi în magazinele Diverta.

"Fanii trupei sunt foarte încântaţi de revenirea Depeche Mode, biletele se vând într-un ritm mult mai alert decât în 2006: deşi mai sunt două luni până la data concertului, două categorii sunt deja sold-out!", a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Depeche Mode va concerta pentru a doua oara la Bucureşti, pe 16 mai, în Parcul Izvor, în cadrul unui eveniment inclus în turneul "Tour of the Universe". Biletele mai pot fi achiziţionate din reţeaua Diverta şi de pe site-ul www.myticket.ro, la preţurile de 360 (categoria VIP), 120 lei (gazon B) şi 100 lei (gazon C).


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici