Biletele promoţionale pentru concertul Bon Jovi au fost epuizate

Cele 2.000 de bilete la preţ promoţional pentru concertul de la Bucureşti al trupei Bon Jovi, ce va avea loc în Piaţa Constituţiei, pe 10 iulie, au fost epuizate, informează Eventim.

809 afișări
Imaginea articolului Biletele promoţionale pentru concertul Bon Jovi au fost epuizate

Biletele promoţionale pentru concertul Bon Jovi au fost epuizate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mai mult, din cele peste 10.000 de bilete vândute, 1.500 au fost achiziţionate în Bulgaria, semn că fanii din ţara vecină aşteptau cel puţin cu aceeaşi nerăbdare punerea în vânzare a acestora. Pe lângă Bulgaria, s-au mai vândut bilete în Serbia, Ungaria şi Austria. Cele 2.000 de bilete la preţ promotional s-au epuizat, iar în acest moment au fost puse deja în vânzare bilete la preţ normal pentru secţiunea de peluză.

Următoarea categorie de bilete care se va epuiza este cea pentru Golden Circle, în faţa scenei, din care au mai rămas sub 2.000 de bucăţi. Eventim apreciază că şi această categorie de bilete va fi sold out în două-trei săptămâni.

Biletele pentru concertul Bon Jovi pot fi achiziţionate la următoarele puncte de vânzare: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti din toată ţara. Online, biletele se pot cumpăra de pe www.eventim.ro.

După epuizarea celor 2.000 de bilete la preţul promoţional de 138,5 lei, preţul pentru un loc la peluză va fi de 159,8 lei. Preţul unui bilet Normal Circle este de 186,4 lei, iar un bilet Golden Circle costă 298,2 lei.

Cele mai scumpe sunt biletele VIP, care includ şi loc pe scaune, în tribune. Pentru un bilet VIP A1 sau A2, cumpărătorii trebuie să plătească 479,3 lei, iar pentru un bilet VIP B1 sau B2, 372,8 lei.

De asemenea, în reţeaua Eventim pot fi achiziţionate şi vouchere de transport dus-întors din principalele oraşe ale României, transport special organizat pentru concertul susţinut de Bon Jovi, iar localităţile incluse în ofertă sunt Timişoara, Cluj, Iaşi, Bacau, Targu Mureş, Sibiu, Constanţa şi Braşov.

Accesul la concertul trupei Bon Jovi este permis începând cu ora 15.00.

Concertul de la Bucureşti al trupei Bon Jovi este organizat de East European Entertainment şi D&D East Entertainment.

În prezent, Bon Jovi se află în plin turneu mondial, "The Circle" fiind seria de concerte cu cele mai mari încasări din 2010, potrivit revistei Billboard. Reuşita de anul trecut, coroborată cu performanţa similară din 2008, demonstrează faptul că celebra trupă americană a ajuns la un nivel de vârf în ceea ce priveşte profitabilitatea concertelor sale, la 26 de ani după ce şi-a lansat albumul de debut.

Potrivit Billboard Boxscore, Bon Jovi a ocupat prima poziţie în clasamentul "Top 25 Tours" pe 2010 alcătuit de revista Billboard, graţie celor 69 de concerte susţinute în cadrul "The Circle Tour", în perioada 20 noiembrie 2009 - 28 noiembrie 2010, care au generat încasări de 146,5 milioane de dolari şi care au fost urmărite de peste 1,5 milioane de spectatori.

Trupa Bon Jovi a devenit cunoscută după ce a câştigat un concurs organizat de un post de radio din New York, la începutul anilor '80. Cântecul câştigător a fost "Runaway".

Grupul Bon Jovi şi-a creat un stil muzical propriu, născut din rockul agresiv, caracteristic acelei epoci, dar cu accente mai "îndulcite", care l-au făcut să fie apreciat de publicul larg.

De-a lungul anilor, formaţia a vândut peste 120 de milioane de albume în lumea întreagă. Cele mai cunoscute albume semnate Bon Jovi sunt "Slippery When Wet" (1986), "New Jersey" (1988) şi "Keep the Faith" (1992). Cel mai recent material discografic al trupei este albumul "The Circle", lansat în 2009.

Trupa este formată din Jon Bon Jovi (voce, chitară), Richie Sambora (chitară, backing vocals), Tico Torres (tobe, percuţie), David Bryan (clape, pian, backing vocals) şi Hugh McDonald (bas, backing vocals).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici