Billie Eilish ar urma să devină cel mai tânăr artist care înregistrează tema unui film cu James Bond

Billie Eilish ar urma să devină cel mai tânăr artist care înregistrează tema muzicală a unui film cu James Bond arată Smart on Trend, păstrând în playlist un loc special pentru piesele tinerei interprete.

154 afișări
Imaginea articolului Billie Eilish ar urma să devină cel mai tânăr artist care înregistrează tema unui film cu James Bond

Sursa FOTO: Profimedia Images

Cântăreaţa s-ar fi întâlnit cu şefii care se ocupă de seria James Bond pentru a discuta termenii în care poate înregistra o piesă pentru pelicula ”No Time To Die”, notează blog-ul dedicat celebrului aent secret fictiv, MI6-HQ.

Mai multe nume de artişti au intrat în discuţie, inclusiv Ed Sheeran. Managerul muzicianului, Stuart Camp, a dezvăluit Sheeran rămâne ”deschis” ideii de a înregistra cântecul pentru noua producţie.

Camp afirmă şi că discuţiile privind interpretul temei muzicale vor avea loc mult mai târziu.

Între timp, în discuţii a mai apărut şi numele interpretei Dua Lipa, dar aceasta a negat zvonurile cu toate că s-a declarat dispusă să înregistreze.

Nici And Sam Smith şi Adele, care au interpretat ”Writing's On The Wall” pentru genericul peliculei din 2015, ”Spectre”, şi tema din 2012, pentru ”Skyfall”, nu sunt excluşi, mai ales că au ajuns până la Oscaruri cu muzica lor.

Cel mai recent nume care a intrat în discuţii este cel al lui Liam Gallagher.

Billie Eilish a debutat cu albumul ”When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”. Cântăreaţa în vârstă de 18 ani a primit şase nominalizări pentru premiile Grammy din 2020.

Piesele interpretate de Eilish se găsesc în playlist-ul Smart on Trend. Ascultă Smart on Trend AICI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici