Billy Bob Thornton şi Kim Basinger, într-un thriller cu accente erotice

Actorii americani Billy Bob Thorton şi Kim Basinger, câştigători de premii Oscar, vor juca într-un thriller cu accente erotice, "The Informers", o adaptare cinematografică a romanului cu acelaşi titlu scris de Bret Easton Ellis, informează Variety.

6 afișări
Imaginea articolului Billy Bob Thornton şi Kim Basinger, într-un thriller cu accente erotice

Billy Bob Thornton şi Kim Basinger, într-un thriller cu accente erotice

Acţiunea filmului are loc în Los Angeles, în timpul unei săptămâni din anii '80. Scenariul urmăreşte şapte poveşti care au loc în această săptămână în viaţa unui producător de filme, a soţiei sale, a amantei lui, a unui star rock, a unui vampir şi a unui răpitor.

Thornton va juca rolul producătorului, în timp ce Basinger va avea rolul soţiei. Brandon Routh, starul din "Superman", a fost ales pentru rolul vampirului, iar Ashley Olsen va juca rolul unei tinere promiscue.

Filmările vor începe în octombrie şi vor avea loc în Los Angeles, Uruguay şi Buenos Aires.

Thornton, câştigător al unui premiu Oscar pentru scenariul filmului "Tăişul/ Sling Blade" (1996), se va întoarce pe marile ecrane în septembrie, în filmul "Mr. Woodcock".

Kim Basinger, câştigătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din "L. A. Confidential", a putut fi văzută recent în "Santinela", alături de Michael Douglas, Eva Longoria şi Kiefer Sutherland. Basinger va apărea în curând în filmul "While She Was Out", în regia lui Susan Montford.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici