Billy Crystal se întoarce pe marile ecrane

Actorul american Billy Crystal revine pe marile ecrane după şase ani de absenţă, într-o comedie de familie, în care va juca alături de Julie Andrews şi Dwayne Johnson.

17 afișări
Imaginea articolului Billy Crystal se întoarce pe marile ecrane

Billy Crystal se întoarce pe marile ecrane (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Potrivit cotidianului american Variety, Crystal va juca rolul principal în "Tooth Fairy" ("Zâna Măseluţă"), un film produs de Disney.

Filmul va prezenta povestea unui jucător de hockey cu comportament violent care este condamnat să lucreze ca "Zână Măseluţă", personajul de basm care oferă câte un bănuţ copiilor care şi-au pierdut un dinte de lapte.

Billy Crystal, în vârstă de 60 de ani, celebru pentru rolul din "Când Harry o întâlneşte pe Sally" şi pentru faptul că a prezentat de opt ori ceremonia premiilor Oscar, nu a mai apărut pe marile ecrane din 2002, când a jucat în "Naşul stresat", alături de Robert De Niro.



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici