Billy Crystal şi Whoopi Goldberg îl omagiază pe prietenul Robin Williams. Centru media în onoarea sa

Billy Crystal si Whoopi Goldberg l-au omagiat pe vechiul lor prieten Robin Williams, lansând un centru media în onoarea sa, potrivit contactmusic.com.

220 afișări
Imaginea articolului Billy Crystal şi Whoopi Goldberg îl omagiază pe prietenul Robin Williams. Centru media în onoarea sa

Billy Crystal şi Whoopi Goldberg îl omagiază pe prietenul Robin Williams. Centru media în onoarea sa (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ Hepta)

Oficialii de la sindicatul SAG-AFTRA au decis să dedice noua cameră de proiecţii a organizaţiei din New York legendarului actor din "Good Will Hunting", iar Robin Williams Center For Entertainment And Media a fost deschis oficial în această săptămână.

Lui Billy şi Whoopi li s-a alăturat cineastul Barry Levinson şi alţii prieteni ai lui Robin Williams, Hank Azaria şi Bonnie Hunt, la inaugurare, care a inclus, de asemenea, o discuţie în care toţi s-au lăsat copleşiţi de amintiri despre vechiul lor prieten. Celebrităţile şi-au reamintit spiritul şi generozitatea lui Robin, şi Whoopi a spus că îl percepea drept un "frate mai mare", care întotdeauna îi făcea, pe ea şi pe Billy, să râdă cu lacrimi.

"Robin putea să te epuizeze prin râs. Billy şi eu îi spuneam: Opreşte-te Oh, Doamne ...!!", a spus actriţa de comedie zâmbind, înainte de a rememora calităţile sale de prieten apropiat: "El întotdeauna ne suna să se asigure că suntem în regulă."

Williams şi-a luat viaţa în august 2014, la vârsta de 63 de ani. În urma autopsiei, s-a descoperit că actorul suferea de demenţă cu corpi Lewy Body, o boală gravă care provoaca halucinaţii, probleme legate de abilităţile motorii, precum şi o stare mentală fluctuantă, simptome care ar fi contribuit la depresia de care suferea actorul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici