Black Eyed Peas, Diplo, Young Thug, printre noii artişti confirmaţi la Festivalul El Carrusel

Black Eyed Peas, Diplo, Karol G, Young Thug, Rae Sremmurd, Zion Y Lennox şi Khea sunt noii artişti confirmaţi la ediţia de anul acesta a Festivalului El Carrusel, care va avea loc în perioada 27 - 30 iunie, pe scenele de la complexul Romexpo din Bucureşti.

465 afișări
Imaginea articolului Black Eyed Peas, Diplo, Young Thug, printre noii artişti confirmaţi la Festivalul El Carrusel

Black Eyed Peas, Diplo, Young Thug, printre noii artişti confirmaţi la Festivalul El Carrusel

După succesul înregistrat anul trecut cu Maluma şi Luis Fonsi, Festivalul El Carrusel 2019 aduce patru zile de distracţie, cu artişti de top din genurile latino, urban, trap, electro.

Într-o epocă în care colaborările dintre diverse stiluri muzicale domină topurile, Festivalul El Carrusel va reflecta acest aspect cu un lineup unic, care pune accent pe pulsul tinerei generaţii, spun organizatorii, într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Astfel, artiştilor deja anunţaţi J Balvin, Nicky Jam şi Ozuna, li se vor alătura emblematicii Black Eyed Peas, rapperii Rae Sremmurd (Swae Lee and Slim Jxmmi), Young Thug, dar şi Diplo, recent câştigător al premiului Grammy, care va electriza publicul şi va împărţi scena cu mulţi dintre muzicienii cu care a colaborat recent.

De asemenea, la ediţia de anul acesta, pe lângă concerte, vor fi şi un parc de distractii, dar şi zone de foodcourt şi relaxare, iar accesul va fi permis, zilnic, începând cu orele 14.00.

Totodată, organizatorii evenimentului vor oferi publicului şansa de a petrece toată noaptea, printr-o serie de show-uri after-party exclusive, în sala cupolei, adiacentă scenei principale.

Abonamentele pentru cele patru zile de festival au fost puse în vânzare în reţeaua Eventim, la preţuri promoţionale de 330 de lei (acces general) şi 430 de lei (golden circle).

Ulterior, abonamentele vor costa între 380 de lei şi 720 de lei (VIP).

Trupa Black Eyed Peas, premiată cu multe discuri de platină, deţine şase premii Grammy, iar albumele ei au fost vândute în peste 75 de milioane de exemplare în întreaga lume. Totodată, hitul "I gotta feeling" a primit discul de diamant. Primul hit a fost single-ul "Where Is The Love?", din 2003, urmat de o serie lungă de piese de succes, cum ar fi "Pump It", "Let’s Get It Started", "I Gotta Feeling", "Don’t Stop the Party", "Meet Me Half Way", "Boom Boom Pow", "My Humps". Este una dintre puţinele trupe care au ocupat simultan locul 1 şi al doilea în Billboard Hot 100. Concertul susţinut la Cupa Mondială din 2010 a fost urmărit de peste 700 milioane de telespectatori.

Diplo, recent premiat cu primul lui Grammy, este cofondator al trupei Major Lazer şi este cunoscut pentru numeroasele colaborări cu Skrillex, Justin Bieber, Justin Timberlake, Gwen Stefani, Tinie Tempah, Madonna, Beyonce, Usher şi Snoop Dog.

Rae Sremmurd este o trupă trap, formată din fraţii Swae Lee şi Slim Jxmmi. Duoul a debutat în 2014, cu piesa "No Flex Zone", şi de atunci a lansat hituri constante, de la "No Type" la viralul
"Up Like Trump" (o piesă despre preşedintele Americii, Donald Trump). Hitul care i-a propulsat pe primul loc în Billboard 100 a fost "Black Beatles", în mare parte datorita trendului cu "Mannequin Challenge", unde a rulat aceasta piesă.

Young Thug, rapperul de origine americană, cu un stil vocal excentric, a cunoscut succesul după colaborările cu Gucci Mane, Birdman, Richie Homie, Trick Daddy, Kayne West şi Travis Scott, fapt care l-a propulsat în topurile celor mai cunoscuţi artişti de gen din întreaga lume.

Karol G este printre cele mai emblematice artiste latino din prezent, deţinătoare a unui premiu Latin Grammy, cunoscută pentru hiturile "Ahora Me Llama", "Mi Cama" şi colaborările la "Dame tu cosita" (feat Pitbull), "Hello" (feat Ozuna), "Calypso" (Remix, feat Luis Fonsi) şi "Creeme" (feat Maluma).

Zion y Lennox, duoul originar din Puerto Rico, a cunoscut succesul în 2004, cu primul album, "Motivando a la Yal", pentru care a câştigat discul de aur, dar şi notorietate la nivel mondial. Cei doi au colaborat cu J Balvin, Daddy Yankee, Tito El Bambino.

Festivalul El Carrusel este un eveniment prezentat de Marcel Avram, East European Production şi D&D East Entertainment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici