Black Eyed Peas pleacă într-un turneu mondial ambiţios - VIDEO

Trupa Black Eyed Peas a anunţat că va pleca într-un ambiţios turneu mondial în 2010, ce va cuprinde 100 de concerte, care va include o serie de show-uri în America de Nord, primele din ultimii patru ani susţinute de această formaţie în SUA şi Canada.

36 afișări
Imaginea articolului Black Eyed Peas pleacă într-un turneu mondial ambiţios - VIDEO

Black Eyed Peas pleacă într-un turneu mondial ambiţios (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Etapa nord-americană a turneului "The E.N.D. World Tour 2010" va debuta pe 4 februarie, în Atlanta, şi se va încheia pe 11 aprilie, în oraşul canadian Vancouver.

Turneul va continua, în luna mai, cu o serie de concerte susţinute în Europa.

Biletele pentru concertele din America de Nord vor fi puse în vânzare începând cu 12 decembrie.

În octombrie, trupa Black Eyed Peas a stabilit un nou record pentru topul Billboard Hot 100 - pentru cele mai multe săptămâni (26) petrecute consecutiv pe prima poziţie a clasamentului, cu ajutorul pieselor "Boom Boom Pow" şi "I Gotta Feeling".

Albumul "The E.N.D.", lansat pe 9 iunie, a fost vândut, până în prezent, în 1,39 milioane de copii în Statele Unite ale Americii, potrivit Nielsen SoundScan.

Trupa Black Eyed Peas, compusă din Fergie, Will.i.am, Apl.de.ap şi Taboo, a fost recompensată cu trei premii Grammy, iar albumele ei au fost vândute în peste 20 de milioane de exemplare în întreaga lume.

Formaţia americană a concertat şi la Bucureşti, pe 15 septembrie 2007, la Arenele Romane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici