Blake Lively şi Ryan Reynolds aşteaptă primul copil

Blake Lively şi soţul său, Ryan Reynolds, vor deveni părinţi, vestea privind sarcina actriţei fiind făcută publică printr-un articol pe site-ul vedetei serialului "Gossip Girl", Preserve.

849 afișări
Imaginea articolului Blake Lively şi Ryan Reynolds aşteaptă primul copil

Blake Lively, Ryan Reynolds (Imagine: Cristian Radu Nema/ Mediafax Foto)

Blake Lively şi actorul canadian Ryan Reynolds sunt căsătoriţi din 2012, iar acesta va fi primul copil pentru ambele vedete, potrivit hollywoodreporter.com.

Informaţia privind sarcina actriţei în vârstă de 27 de ani a fost publicată pe site-ul de lifestyle al acesteia, Preserve, alături de o fotografie a vedetei afişându-şi silueta de gravidă. Autorul fotografiei este fratele lui Blake, Eric Lively.

Blake Lively şi actorul canadian Ryan Reynolds, în vârstă de 37 de ani, s-au cunoscut în 2011, pe platoul de filmare al lungmetrajului "Green Lantern 3D: Protectorul Universului", iar, un an mai târziu, s-au căsătorit.

Blake Lively a devenit cunoscută cu rolul Serena van der Woodsen din serialul pentru adolescenţi "Gossip Girl" şi s-a remarcat apoi în mai multe filme pentru marele ecran, precum "Patru prietene şi o pereche de blugi/ The Sisterhood of the Traveling Pants", "Vieţile secrete ale Pippei Lee/ The Private Lifves of Pippa Lee", "Oraşul/ The Town", "Green Lantern 3D: Protectorul Universului/ Green Lantern" şi "Brutele/ Savages".

Actorul de film şi televiziune canadian Ryan Reynolds a devenit cunoscut pentru rolul din serialul "Two Guys and a Girl", dar şi pentru relaţiile sale cu femei celebre: înainte de căsătoria cu actriţa Blake Lively, el a fost căsătorit cu Scarlett Johansson, de care a divorţat în 2010. Actorul canadian a putut fi văzut în 2012 în thrillerul SF "Green Lantern 3D: Protectorul Universului". A mai jucat în filme precum "Dacă aş fi...tu", "Vrei să te însori cu mine?" şi "Aşii din mânecă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici