Blaze Bayley, fosta voce a trupei Iron Maiden, cântă în Bucureşti, în martie

Muzicianul Blaze Bayley, vocea formaţiei Iron Maiden din perioada 1995 - 2000, va concerta la Bucureşti, în clubul Silver Church, pe 23 martie, informează organizatorii.

242 afișări
Imaginea articolului Blaze Bayley, fosta voce a trupei Iron Maiden, cântă în Bucureşti, în martie

Blaze Bayley, fosta voce a trupei Iron Maiden, cântă în Bucureşti, în martie (Imagine: www.blazebayley.net)

Evenimentul face parte din turneul "The King of Metal World Tour", care va începe pe 8 martie.

Blaze Bayley este solistul cu care trupa Iron Maiden a venit pentru prima dată în România. Formaţia a concertat atunci pe scena Sălii Polivalente, în cadrul evenimentului Skip Rock '95, în faţa a peste 15.000 de persoane. Vocea lui Blaze Bayley se regăseşte pe două albume din discografia iron Maiden: "The X-Factor" (1995) şi "Virtual XI" (1998). Printre piesele cele mai apreciate de pe aceste albume se numără: "When 2 Worlds Collide", "Futureal", "Virus", "Look For The Truth", "Man on The Edge" şi "The Clansman".

Cei care sunt nerăbdători să îl întâlnească pe Blaze vor avea ocazia să fie alături de el la concertul trupei Nazareth din Hard Rock Cafe din Capitală, din data de 27 ianuarie, la care prezenţa rockerului a fost confirmată.

Biletele se pot cumpăra din reţeaua Biletoo. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald's), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului şi Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc să comande bilete online o pot face de pe www.biletoo.ro şi www.bilet.ro, blt.ro şi www.myticket.ro. Biletele vor fi disponibile începând cu data de 12 ianuarie.

Preţul biletelor variază în funcţie de data la care sunt achiziţionate: 40 de lei - înainte de 21 ianuarie, 60 de lei - înainte de 22 martie şi 70 lei - în ziua evenimentului.

Concertul lui Blaze Bayley din 23 martie este organizat de Kompas Events şi Cavalleria Events.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici