Blondele fac paradă pentru a ridica moralul letonilor

Mai mult de 500 de blonde sunt aşteptate duminică la o paradă inedită organizată la Riga, cu scopul declarat de a ridica moralul letonilor în faţa crizei economice.

149 afișări
Imaginea articolului Blondele fac paradă pentru a ridica moralul letonilor

Blondele fac paradă pentru a ridica moralul letonilor

"Situaţia economică este de aşa natură, încât societatea are nevoie de astfel de evenimente", a declarat, joi, Marika Gidere, preşedintele Asociaţiei letone a blondelor, organizatoarea manifestării.

"Oamenii sunt deprimaţi, nu au suficiente emoţii pozitive. Parada este ceva foarte pozitiv şi drăguţ. Şi ştim şi că blondele ştiu să se distreze cel mai bine", a adăugat ea.

Parada face parte dintr-un program intitulat "săptămâna blondelor", organizat în premieră în Letonia şi care mai include un turneu de golf, o defilare de modă, un bal şi un concurs de desen pentru copii.

După mai mulţi ani de creştere economică, Letonia, ţară cu 2,3 milioane de locuitori, este confruntată cu cea mai gravă recesiune înregistrată în UE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici