Bobbi Kristina, din nou în comă indusă, după o serie de convulsii violente

Bobbi Kristina Brown, fiica artiştilor Whitney Houston şi Bobby Brown, a suferit convulsii puternice şi a fost plasată din nou în comă indusă, miercuri, după ce medicii au încercat - fără succes - să o trezească, reducându-i doza de medicamente administrată, informează dailymail.co.uk.

353 afișări
Imaginea articolului Bobbi Kristina, din nou în comă indusă, după o serie de convulsii violente

Bobbi Kristina, din nou în comă indusă, după o serie de convulsii violente (Imagine: HEPTA)

Tânăra, în vârstă de 21 de ani, care este conectată la sistemele de menţinere a funcţiilor vitale, în Spitalul Universitar Emory din Atlanta, Georgia, a suferit o serie de convulsii puternice atunci când medicii i-au redus doza de medicamente care o ţin în comă indusă, precizează CNN.

Medicii au decis să o plaseze din nou în comă.

Fiica renumitei cântăreţe Whitney Houston continuă să se afle într-o stare medicală foarte gravă, după ce a fost descoperită în stare de inconştienţă, în cada din reşedinţa ei, pe 31 ianuarie.

Săptămâna trecută, medicii i-au făcut o traheotomie.

Puţine detalii despre starea de sănătate a tinerei au fost dezvăluite după internarea ei, iar tatăl, rapperul Bobby Brown, a cerut presei americane să respecte viaţa privată a familiei sale şi să nu intervieveze rudele şi prietenii care vin să o viziteze pe fiica sa la spital.

Vestea vine la doar câteva zile după apariţia în presă a unor zvonuri despre o ceartă între iubitul lui Bobbi Kristina, Nick Gordon, şi tatăl ei.

Luni, Nick Gordon a publicat o serie de mesaje dure pe Twitter la adresa lui Bobby Brown, spunând că rapperul şi-a văzut fiica doar de patru ori în ultimii cinci ani şi că este interesat doar de banii pe care aceasta i-a moştenit de la Whitney Houston.

Se spune că Bobby Brown i-ar fi interzis lui Nick Gordon să o viziteze la spital pe Bobbi Kristina.

Poliţia din Roswell, statul american Georgia, efectuează o anchetă penală şi a interogat mai multe persoane referitor la circumstanţele care au dus la descoperirea lui Bobbi Kristina în stare de inconştienţă.

Mama tinerei, cântăreaţa Whitney Houston, câştigătoare a şase premii Grammy şi actriţă care s-a luptat mult timp cu dependenţa de droguri, a murit înecată în cada din camera de hotel din Beverly Hills, California, pe 11 februarie 2012. Autorităţile au anunţat că vedeta s-a înecat accidental, în urma consumului de cocaină şi a problemelor cardiace. Whitney Houston a murit la vârsta de 48 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici