Bogdan Ota, în finala concursului "Norvegienii au talent"

Melodia compusă de pianistul român Bogdan Alin Ota i-a impresionat pe telespectatorii, care i-au acordat suficiente voturi încât să ajungă în finală.

877 afișări
Imaginea articolului Bogdan Ota, în finala concursului "Norvegienii au talent"

Bogdan Ota, în finala concursului "Norvegienii au talent"

"Norvegienii au talent" este concursul care l-a făcut celebru pe românul care lucrează la o firmă care livrează copiatoare xerox "doar ca să am ce să pun pe masă şi să-mi cumpăr echipamente muzicale", a declarat Ota.

După evoluţia din semifinale, românul a fost întrebat dacă îşi compune singur muzica şi dacă da, cum se inspiră, Bogdan a răspuns: "Da, muzica asta am compus-o eu.Ce mă inspiră? Asta-i o întrebare dificilă. În primul rând Dumnezeu şi în al doilea rând viaţa mea, ce mi se întâmplă mie în fiecare zi şi oamenilor din jurul meu. Sunt un privitor. Privesc în jurul meu şi asta mă inspiră şi pun totul pe foaie", a spus Bogdan.

Citeşte mai multe despre românul cu talent din Norvegia pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici