Bombe din Al Doilea Război Mondial, descoperite în apropiere de vila actorului George Clooney

Bombe şi proiectile rămase neexplodate, datând din perioada celui de-Al Doilea Război Mondial, au fost descoperite în apropiere de vila pe care actorul american George Clooney o deţine pe malul lacului Como din Italia, informează popeater.com.

274 afișări
Imaginea articolului Bombe din Al Doilea Război Mondial, descoperite în apropiere de vila actorului George Clooney

Bombe din Al Doilea Război Mondial, descoperite în apropiere de vila actorului George Clooney (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Un pescar a descoperit aceste materiale explozibile la mai puţin de 14 metri de vila actorului.

"Din arsenalul ucigaş fac parte grenade, mortiere şi bombe, descoperite pe fundul lacului Como", se afirmă în cotidianul britanic Daily Mail. Potrivit acestei publicaţii britanice, George Clooney nu se află în Italia în această perioadă.

La faţa locului au fost chemate echipe speciale de intervenţie, iar rezidenţii din vecinătate au fost rugaţi să se adăpostească în locuinţele lor, departe de ferestre.

Periculoasele proiectile au fost ulterior transportate într-o zonă sigură, unde au fost detonate.

George Clooney a cumpărat Villa Oleandra de pe malul lacului Como în 2002, pentru suma de 10 milioane de dolari.

George Clooney s-a făcut remarcat în serialul de televiziune "Spitalul de urgenţă" şi a interpretat ulterior numeroase roluri memorabile, precum cele din "Marea hoinăreală", "Regii deşertului", "Syriana", pentru care a fost recompensat cu premiul Oscar, "Ocean's Eleven - Faceţi jocurile!" şi "Misterele Berlinului".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici