Bonnie Tyler vrea hotel de cinci stele, cu solar şi piscină, pentru şederea în România. Ce dorinţe mai are artista britanică

Managementul cântăreţei britanice Bonnie Tyler, care va susţine un concert sâmbătă, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucureşti, a cerut organizatorilor să-i asigure vedetei condiţii excelente în timpul vizitei în România - limuzină, gardă de corp, hotel de cinci stele şi mâncare sănătoasă.

373 afișări
Imaginea articolului Bonnie Tyler vrea hotel de cinci stele, cu solar şi piscină, pentru şederea în România. Ce dorinţe mai are artista britanică

Bonnie Tyler vrea hotel de cinci stele, cu solar şi piscină, pentru şederea în România. Ce dorinţe mai are artista britanică (Imagine: Hepta)

Astfel, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, pe tot parcursul şederii în România, Bonnie Tyler va circula cu o limuzină de producţie germană - managementul dorind să sublinieze în cerinţele trimise că Bonnie Tyler nu doreşte sub nicio formă să i se pună la dispoziţie o limuzină-stretch, deoarece aceste automobile nu îi plac deloc - şi va avea la dispoziţie un bodyguard.

În culise, artista va avea băutură carbogazoasă fără zahăr, ceai englezesc, îndulcitor, lapte cu conţinut scăzut de grăsimi, vin roşu produs în Chile şi vin alb din Noua Zeelandă. De la prima şi până la ultima cerinţă, Bonnie Tyler arată că nimic nu este ales la întâmplare, artista dovedind că are gusturi fine şi că apreciază în mod deosebit alimentele sănătoase. Pe lângă cele mai sus menţionate, artista a cerut sendvişuri cu ton, brânză, vită, salate şi alune.

De asemenea, vedeta a dorit să stea la un hotel de 5 stele dotat cu solar, piscină şi sală de fitness.

Încă din tinereţe, Bonnie a fost o apariţie spectaculoasă. Artista are o gândire modernă în ceea ce priveşte tratamentele minune ce stau în slujba frumuseţii şi, de aceea, foloseşte de câteva ori pe an botoxul, substanţă care le asigură doamnelor tinereţe veşnică şi un look impecabil. În câteva interviuri, ea a declarat că este fanul acestei substanţe şi o foloseşte cu plăcere, însă cu mici rezerve, deoarece îi place să arate cât mai natural.

Dar principalul atu al lui Bonnie rămâne vocea.

Bonnie Tyler (născută Gaynor Hopkins Sullivan, pe 8 iunie 1951) este o cântăreaţă galeză, cunoscută pe plan mondial datorită hiturilor sale din anii 1970 şi 1980 "It's a Heartache", "Holding Out for a Hero" şi "Total Eclipse of the Heart".

Artista s-a născut într-un orăşel galez de lângă Swansea. Gaynor nota versurile cântecelor pe care tatăl său le înregistra pe magnetofon, apoi stătea în faţa oglinzii şi le cânta pe cele care îi plăceau cel mai mult. Într-o noapte, vânătorul de talente de la Chappell Music, Roger Bell, a văzut prestaţia de pe scenă a viitoarei artiste şi a plecat direct la Londra pentru a le spune producătorilor şi compozitorilor Ronnie Scott şi Steve Wolve despre vocea fantastică pe care o descoperise în Swansea. A fost realizat un demo, s-au semnat contractele şi artista a primit un nou nume - Bonnie Tyler.

În anul 1976, Tyler a fost supusă unei operaţii pe corzile vocale, în urma căreia ar fi trebuit să-i fie înlăturaţi câţiva noduli. Succesul operaţiei a fost parţial, pentru că, după intervenţia chirurgului, artista a căpătat o răguşeală în voce, care avea să-i aducă însă un succes nesperat.

Albumul de debut al lui Tyler, "The World Starts Tonight", s-a bucurat de aprecierea criticilor, asigurându-i o reputaţie solidă. Single-ul "It's a Heartache" a fost unul dintre cele mai mari hituri ale anului 1978.

Doi ani mai târziu, cariera lui Bonnie Tyler înregistrează un nou mare succes cu piesa "Total Eclipse of the Heart", care a ajuns pe locul I atât în Marea Britanie, cât şi în Statele Unite ale Americii.

Vedeta deţine numeroase premii, nominalizări la Grammy şi discuri de platină.

Spectacolul "Bonnie Tyler - Greatest Hits" va începe sâmbătă, la ora 20.00, accesul publicului făcându-se cu o oră mai devreme, de la ora 19.00.

Fanii care încă nu şi-au rezervat un loc în sală mai au la dispoziţie bilete cu preţuri cuprinse între 100 şi 300 de lei. Acestea se mai pot găsi la: magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, magazinul Biletoo din Cinema Patria, Sala Palatului, Magazinele Flanco, librăriile Adevărul şi Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Vodafone, Germanos, Domo, Palatul Naţional al Copiilor, dar şi din oficiile Poştei Române semnalizate cu bilete.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici