Bono a cântat pe o stradă din Dublin, pentru ajutorarea persoanelor fără adăpost

Bono, solistul trupei U2, a cântat în ajunul Crăciunului, împreună cu alţi artişti irlandezi, pe Grafton Street din Dublin, cu scopul de a strânge bani pentru persoanele fără adăpost.

127 afișări
Imaginea articolului Bono a cântat pe o stradă din Dublin, pentru ajutorarea persoanelor fără adăpost

Bono a cântat pe o stradă din Dublin, pentru ajutorarea persoanelor fără adăpost

În cadrul acestui recital live, desfăşurat în mijlocul mulţimii şi ajuns deja la a cincea ediţie, au mai cântat Glen Hansard, solistul formaţiei The Frames, Liam O'Maonlai, solistul de la The Hothouse Flowers, şi cântăreţul irlandez Mundy, informează dailymail.co.uk.

Bono a ales să cânte, fără microfon, un cover al formaţiei Slade, "Merry Christmas Everyone", şi colindul "O Come All Ye Faithful", fiind înconjurat de aproximativ o mie de persoane.

Solistul trupei U2, în vârstă de 53 de ani, şi Glen Hansard au cântat pe Grafton Street, în apropiere de St. Stephen's Green, cu scopul de a strânge bani pentru organizaţia The Simon Community, care susţine persoanele fără adăpost.

Glen Hansard, în vârstă de 43 de ani, a rugat mulţimea să doneze bani pentru a oferi celor fără adăpost un loc în care să stea în timpul iernii.

Anul trecut, cei doi au ales să cânte, printre altele, melodia de Crăciun "Baby Please Come Home", recitalul fiind completat de cântăreaţa Sinead O'Connor.

Bono este solistul şi chitaristul trupei U2, înfiinţată în 1972, alături de basistul Adam Clayton, Larry Mullen Jr. (tobe) şi chitaristul The Edge. Trupa a câştigat de-a lungul anilor 22 de premii Grammy şi a vândut peste 150 de milioane de albume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici