Boy George a scris un cântec despre Amy Winehouse

Cântăreţul britanic Boy George a dezvăluit, într-un interviu pentru publicaţia The Times, că a compus o piesă despre cântăreaţa Amy Winehouse, informează New Musical Express.

25 afișări
Imaginea articolului Boy George a scris un cântec despre Amy Winehouse

Boy George a scris un cântec despre Amy Winehouse (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fostul solist al trupei Culture Club a scris cântecul în timpul recentei sale detenţii, fiind închis pentru că a bătut şi a sechestrat un bărbat în apartamentul său din Londra.

Piesa, intitulată "Your Pain Makes a Beautiful Sound", include versurile "You're a genius, you're a car crash/ It's hard to say what you do best (Eşti un geniu, eşti un accident de maşină/ E greu de spus ce faci tu mai bine)".

Cei doi s-au întâlnit o dată, în culisele unui concert, când au discutat despre una din piesele lor favorite, "He Hit Me (And It Felt Like A Kiss)", produsă de Phil Spector şi interpretată de The Crystals.

"Am scris multe chestii, care vor fi lansate anul viitor", a declarat Boy George pentru The Times despre timpul petrecut în închisoarea Edmunds Hill din Suffolk. "Am scris un jurnal, multe cântece...", a adăugat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici