Boy George nu a primit viză pentru a concerta în SUA (Video)

Boy George, fostul membru al trupei Culture Club, nu a primit viza de intrare pe teritoriul Statelor Unite, unde urma să susţină o serie de concerte, pentru că are probleme cu legea în Marea Britanie.

39 afișări
Imaginea articolului Boy George nu a primit viză pentru a concerta în SUA (Video)

Boy George nu a primit viză pentru a concerta în SUA (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Turneul lui Boy George includea 24 de concerte şi urma să înceapă pe 11 iulie, în Las Vegas, şi să se încheie pe 23 august, în Dallas.

"Pentru moment, Boy George nu poate merge în Statele Unite pentru că nu i s-a acordat viza de intrare", a indicat impresarul artistului. "Acest lucru nu s-a întâmplat pentru că ar fi făcut ceva rău (în SUA, n.r.) în trecut, ci pentru că are un proces, în noiembrie, la Londra, pentru ceva ce s-a petrecut anul trecut, în aprilie", a adăugat acesta.

George a fost pus sub acuzare pentru sechestrare şi privare de libertate, pentru că a reţinut cu forţa şi a legat cu cătuşe de un zid un bărbat care lucra la o companie de escortă pentru gay, pe care l-a chemat, în aprilie 2007, la apartamentul său din Londra.

Impresarul a mai adăugat că George a cerut autorităţilor americane să reevalueze acest caz.

În 2006, Boy George a lăsat scena muzicală pentru a mătura timp de cinci zile străzile oraşului New York, ca ore de muncă în serviciul comunităţii.

Cântăreţul a fost arestat la New York, în 2005, pentru posesie de cocaină, drogurile fiind găsite în apartamentul său din Manhattan, în urma unei descinderi a poliţiei. Poliţiştii fuseseră chemaţi chiar de George pentru a prinde un posibil hoţ.

Boy George, liderul muzical al mai multor generaţii din ultimii 20 de ani, s-a făcut cunoscut încă din 1979, când a lucrat ca DJ alături de Jeremy Healy.

La începutul anilor '80 s-a lansat, în Londra, ca adept al curentului muzical "New Romantic". Stilul său deosebit de a se îmbrăca şi apariţiile sale şocante îl aduceau deseori pe prima pagină a revistelor.

În 1982 şi-a unit forţele cu DJ-ul Michael Craig şi basistul Jon Moss, formând astfel binecunoscuta formaţie a anilor '80, Culture Club. De-a lungul anilor care au urmat, formaţia a făcut furori în lume, lansând numeroase hituri, precum "Karma Chameleon" sau "Do you really want to hurt me".

În 1986 grupul se separă, iar în 1987 Boy George reapare solo pe scenă, cu un hit care a spart toate topurile, urcând direct pe primul loc: "Everything I own".

În 1999 a reînfiinţat Culture Club, iar momentan performează cu succes ca DJ, artist solo şi realizator de show-uri muzicale pe Broadway.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici