Boyzone, în turneu în Marea Britanie, în 2008

Membrii trupei Boyzone, care s-au despărţit în urmă cu şapte ani, se vor reuni pentru un turneu în Marea Britanie, care va debuta în mai 2008, informează BBC.

3 afișări
Imaginea articolului Boyzone, în turneu în Marea Britanie, în 2008

Boyzone, în turneu în Marea Britanie, în 2008

Turneul va fi precedat de un concert susţinut în cadrul galei de binefacere anuale Children in Need, care va avea loc pe 16 noiembrie, la Londra, şi care va fi difuzată de postul de televiziune BBC.

Turneul, care va cuprinde zece concerte, va debuta pe 30 mai, la O2 Arena din Londra, şi se va încheia pe 23 iunie, la Glasgow.

Ronan Keating, cel care a provocat destrămarea trupei în urmă cu şapte ani, a declarat: "Repetiţiile (pentru concertul din 16 noiembrie n.red.) ne-au făcut să vrem să plecăm din nou în turneu împreună".

Trupa, formată în 1994, s-a destrămat în 1999, când Ronan Keating a decis să-şi lanseze o carieră solo. El a fost reticent în privinţa încercărilor ulterioare de reunire a grupului Boyzone.

Keating şi colegii săi Stephen Gately, Shane Lynch, Mikey Graham şi Keith Duffy au avut 16 single-uri intrate în topurile muzicale, dintre care şase s-au situat pe primul loc.

Printre hiturile Boyzone se numără "Love me for a reason", "Father and son", "Words", "All that I need".

Boyzone este doar una din mai multe trupe de muzică pop, celebre în anii '90, care s-au hotărât să se reunească în ultimul an. Take That urmează să plece în al doilea turneu în Marea Britanie, de la reunirea membrilor în 2006, în timp ce Spice Girls vor începe un turneu în decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici