Brad Pitt a devenit designer de mobilier. Cum a început actorul colaborarea cu Frank Pollaro, o personalitate în domeniu

Actorul american Brad Pitt a creat în colaborare cu designerul Frank Pollaro o linie exclusivistă de obiecte de mobilier, care include paturi, mese, scaune şi căzi de baie din marmură.

337 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt a devenit designer de mobilier. Cum a început actorul colaborarea cu Frank Pollaro, o personalitate în domeniu

Brad Pitt (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mă gândesc la ideea de a face case şi obiecte de mobilier încă de la începutul anilor 1990, după ce am descoperit creaţiile arhitecţilor şi designerilor Charles Rennie Mackintosh şi Frank Lloyd Wright. L-am descoperit pe Wright în timpul liceului, când aveam nevoie de două credite «leneşe» pentru a scăpa de examenul la limba franceză. Acel lucru mi-a schimbat viaţa pentru totdeauna", a declarat Brad Pitt pentru revista Architectural Digest, informează contactmusic.com.

Frank Pollaro spune că a decis să colaboreze cu actorul american după ce a văzut câteva dintre schiţele realizate de acesta: "L-am întrebat: «De ce nu am face ca aceste lucruri să devină reale?» Am vorbit despre design, despre materiale, despre modul manual de realizare, despre clasicism şi despre modernism. El are mult respect pentru maeştrii din domeniul designului. Cred că vom colabora pentru multă vreme".

Obiectele de mobilier create de Brad Pitt vor fi expuse la New York în perioada 13-15 noiembrie.

Actorul Brad Pitt, care nu este calificat în domeniul designului, a studiat jurnalismul la Universitatea din Missouri înainte de a-şi face o carieră în lumea filmului. Cu toate acestea, în numeroase interviuri pe care le-a acordat, Brad Pitt face referire la pasiunea sa faţă de arhitectură şi la colaborări cu arhitecţi celebri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici