Brad Pitt, într-un film despre răpirea lui Ingrid Betancourt

Brad Pitt ar putea juca într-o nouă producţie marca Warner Bros., care va prezenta povestea eliberării a 15 persoane, printre care s-a numărat Ingrid Betancourt, din mâinile gherilei comuniste FARC din Columbia.

206 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt, într-un film despre răpirea lui Ingrid Betancourt

Brad Pitt, într-un film despre răpirea lui Ingrid Betancourt (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmul "The Mission" va spune povestea operaţiunilor desfăşurate de autorităţile americane şi columbiene pe parcursul a şase ani pentru eliberarea, în 2008, a 15 persoane răpite de gherila comunistă Fuerzas Armadas Revolucionarias de Colombia (FARC), printre care s-au numărat trei americani şi Ingrid Betancourt, fost candidat la preşedinţia Columbie, informează contactmusic.com.

Studiourile Warner Bros. - care au obţinut drepturile asupra acestui film - vor ca Brad Pitt să joace rolul principal în această dramă al cărei scenariu este scris de Peter Landesman.

Oamenii au fost ţinuţi ostatici între şase şi 15 ani, în jungla columbiană, şi erau trataţi groaznic, mutaţi adesea dintr-un loc în altul şi puşi în lanţuri.

În iulie 2008 a fost anunţată oficial eliberarea lui Ingrid Betancourt şi a altor 14 persoane, în urma unei operaţiuni militare îndrăzneţe, numită Jaque, executată fără niciun incident.

Brad Pitt, în vârstă de 46 de ani, este actor şi producător de film. El a primit un Glob de Aur şi alte trei nominalizări la prestigioasele premii, dar şi două nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele "Strania poveste a lui Benjamin Button" şi "Armata celor 12 maimuţe".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici