Brad Pitt refuză să fie regizor, de dragul familiei

Actorul Brad Pitt, care deţine o casă de producţie cinematografică, Plan B, a declarat într-un interviu recent pentru revista Empire că nu va trece în spatele camerei de filmat pentru că acest lucru i-ar ocupa mult timp şi i-ar supăra pe membrii familiei sale.

202 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt refuză să fie regizor, de dragul familiei

Brad Pitt refuză să fie regizor, de dragul familiei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul în vârstă de 47 de ani - care are şase copii cu partenera sa de viaţă, Angelina Jolie - nu are "aspiraţii" în ceea ce priveşte regia de film, pentru că acest lucru l-ar face să absenteze prea mult de acasă, informează femalefirst.co.uk.

"Îmi place ce fac acum", a subliniat actorul. "Îmi place cinema-ul şi încă mă uit la filme pe care le vizionam în urmă cu 20 de ani. Să faci filme care să reziste, acesta este scopul", a mai spus Pitt.

Unul dintre cele mai recente filme în care apare Brad Pitt este "Moneyball", despre lumea baseball-ului. Actorul a spus că nu ştie foarte multe lucruri despre acest sport, dar îi place să se joace cu mingea cu fiii săi. El a mărturisit că preferă fotbalul, european şi american.

Brad Pitt este actor şi producător de film. El a primit un Glob de Aur şi alte trei nominalizări la prestigioasele premii, dar şi două nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele "Strania poveste a lui Benjamin Button" şi "Armata celor 12 maimuţe".

Pitt şi Angelina Jolie au împreună şase copii, trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici