Brad Pitt s-a mutat în New Orleans din motive "mistice"

Actorul american Brad Pitt a declarat recent că a hotărât să se mute în New Orleans, împreună cu Angelina Jolie şi cei şase copii ai lor, deoarece consideră că "ceva mistic se poate petrece" acolo, informează femalefirst.com.

13 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt s-a mutat în New Orleans din motive "mistice"

Brad Pitt s-a mutat în New Orleans din motive "mistice"

Celebrul cuplu a decis să se mute după ce o vizită în "oraşul leagăn al jazzului" i-a convins că este locul ideal pentru a-i creşte pe cei şase copii ai lor.

Cu ocazia premierei din New Orleans a celui mai recent film în care joacă, "The Curious Case of Benjamin Button", Brad Pitt a declarat că producătorii au decis filmarea lungmetrajului în acest oraş datorită importantelor scutiri de taxe de care au beneficiat, dar că această decizie "a adus în plus altceva, ceva benefic pentru film".

"Lucrurile au evoluat rapid şi de o manieră care nu ar fi fost posibilă în alte locuri. Există atâta magie şi ritm în New Orleans, încât ceva mistic se poate petrece aici", a adăugat Pitt.

Între timp, Pitt a mărturisit că a fost extrem de bucuros că a putut să ajute oraşul New Orleans, devastat în 2005 de uraganul Katrina, prin intermediul fundaţiei sale de caritate, Make It Right.

Celebrul actor, în vârstă de 44 de ani, a colaborat cu o echipă de arhitecţi pentru a construi în această regiune mai multe case ecologice, rezistente şi la un preţ accesibil. "Nici nu vă daţi seama cât sunt de bucuros să văd bucuria pe chipurile oamenilor atunci când ei înţeleg cum sunt construite aceste case", a declarat Pitt într-un interviu acordat revistei Architectural Digest.

Pitt a explicat faptul că aceste case redefinesc conceptul de "case accesibile" şi că reprezintă un punct solid de pornire pentru demararea unor proiecte mai mari, pe plan global.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici