Brad Pitt se ascunde de Angelina Jolie pentru a fuma

Actorul american Brad Pitt se ascunde de partenera lui de viaţă Angelina Jolie pentru a fuma din când în când câte o ţigară, informează showbizspy.com.

101 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt se ascunde de Angelina Jolie pentru a fuma

Brad Pitt se ascunde de Angelina Jolie pentru a fuma (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Surse din anturajul celebrului cuplu de actori de la Hollywood au afirmat pentru presa americană că Brad Pitt se ascunde de Angelina Jolie pentru a fuma, deoarece actriţa americană crede că actualul ei partener de viaţă a renunţat deja la fumat în urmă cu mulţi ani.

"Brad (Brad Pitt, n.r.) a fumat timp de mulţi ani, încă de pe vremea când era căsătorit cu Jennifer Aniston", a declarat o sursă pentru revista americană Life & Style.

"Fumatul este unul dintre acele lucruri pe care el le practică din când în când. Angie (Angelina Jolie, n.r.) îi dă voie să fumeze atât timp cât acest obicei al lui nu o afectează pe ea sau pe copii, însă oricum nu este de acord cu acest lucru. Brad (Brad Pitt, n.r.) nu fumează niciodată în preajma copiilor. Fumează când se află departe de familie, iar fumatul a rămas pentru el un lucru de care încă se bucură din când în când", a adăugat aceeaşi sursă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici