Brad Pitt şi Angelina Jolie, cele mai puternice vedete

Actorii Brad Pitt şi Angelina Jolie i-au devansat pe Tom Cruise şi, respectiv, Jennifer Aniston, ocupând primul loc în topul celor mai puternice vedete de la Hollywood, potrivit Guiness World Records.

60 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt şi Angelina Jolie, cele mai puternice vedete

Brad Pitt şi Angelina Jolie, cele mai puternice vedete (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

 "Brangelina" a fost considerat ca fiind cel mai puternic cuplu după analiza unei combinaţii de căutări pe internet, materiale de presă şi câştiguri, a informat Guiness World Records.

Deşi Pitt şi Jolie sunt cei mai faimoşi şi mai puternici, ei nu sunt cei care generează cele mai multe căutări pe internet.

Cea mai căutată vedetă pe internet este în continuare cântăreaţa pop Britney Spears, al cărei comportament a făcut să câştige "coroana" care îi aparţinea ulterior lui Paris Hilton.

Pe de altă parte, potrivit Guiness World Records, actorul Samuel L. Jackson domină topul actorilor cu cele mai mari câştiguri, cu 68 de filme care au avut, de-a lungul timpului, încasări de 7,42 miliarde de dolari în box-office.

Tot apropo de bani, regizorul Tim Burton şi actorul Johnny Depp au devenit parteneriatul cel mai lucrativ din industria filmului de la Hollywood, după ce încasările la şase filme la care au lucrat împreună au ajuns la 986 de milioane de dolari, dintre filmele respective făcând parte "Edward Scissorhands" şi "Sweeney Todd".

În condiţiile în care un nou film din franciza Bond urmează să fie lansat pe marile ecrane, Guinness World Records arată că cele 21 de filme ale seriei difuzate deja fac din aceasta seria cu cele mai mari încasări din istorie, cu 4,49 miliarde de dolari din 1962 până în prezent.

Şi, după ce a fost cel mai descărcat serial TV al tuturor timpului, "Lost" şi-a pierdut supremaţia în faţa serialului "House" şi a actorului britanic Hugh Laurie.

Înapoi în lumea muzicii, cântăreaţa britanică Amy Winehouse este cea care a obţinut cele mai multe Grammy-uri într-un singur an.

Pe de altă parte, formaţia Sugarbabes a intrat în Cartea Recordurilor cu "About You Now", primul single care a ajuns pe primul loc în topuri după ce a fost vândut online.

Ediţia 2009 a Guinness World Records, care clasifică totul, de la ce e mai mic la ce e mai rapid, mult sau puţin, puternic sau slab, va fi lansată pe piaţă miercuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici