Brad Pitt şi Jennifer Aniston, întâlnire emoţionantă în culisele premiilor SAG. Actorul a glumit pe seama Angelinei Jolie. VIDEO

Brad Pitt şi fosta soţie Jennifer Aniston au avut parte de o întâlnire emoţională în culisele premiilor Screen Actors Guild, decernate duminică, în Los Angeles. Cei doi s-au felicitat prieteneşte la doar câteva momente după ce Pitt comentase despre mariajul cu Angelina Jolie, relatează Daily Mail.

7051 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt şi Jennifer Aniston, întâlnire emoţionantă în culisele premiilor SAG. Actorul a glumit pe seama Angelinei Jolie. VIDEO

Sursa: Profimedia Images

Glumind despre faptul că nu are o relaţie în acest moment, la fel ca Aniston, Brad Pitt a spus că va folosi pe Tinder poza cu el de la decernarea premiului, a relatat Daily Mail.
 
Actriţa în vărstă de 50 de ani, de care Pitt s-a despărţit după un mariaj de cinci ani, a fost premiată pentru rolul din „The Morning Show”, în timp ce fostul ei soţ privea din culise. „Oh, uau!”, a exclamat acesta în timp ce Aniston se îndrepta spre podium, într-o rochie argintie. Ulterior, perechea a fost fotografiată strângându-şi mâinile şi afişându-se extrem de apropiaţi.
 
În timpul discursului de acceptare a lui Pitt, Aniston a fost surprinsă zâmbind - chiar şi atunci când actorul de 56 de ani a glumit pe seama Angelinei Jolie, femeia considerată motivul separării celor doi. „Să fim cinstiţi. N-a fost dificil sa joc rolul unui bărbat care nu se înţelege cu soţia”, a mărturisit Pitt, făcând referire la personajul său din „Once Upon a Time...In Hollywood”. 
 
Pitt s-a despărţit de Aniston în 2005, după ce ar fi avut o aventură cu Jolie, cu care s-a şi căsătorit în 2014. Cuplul Jolie-Pitt a divorţat legal anul trecut, dar partenerii nu mai formau un cuplu încă din 2016.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici