Brad Pitt va produce un film despre Marilyn Monroe

Actorul american Brad Pitt va produce în colaborare cu regizorul Andrew Dominik un film despre viaţa şi cariera actriţei Marilyn Monroe.

336 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt va produce un film despre Marilyn Monroe

Brad Pitt (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Naomi Watts urma să joace în acest film biografic, intitulat "Blonde", inspirat dintr-o autobiografie fictivă a actriţei, scrisă în 2000 de Joyce Carol Oates, însă proiectul a fost amânat. Filmările urmau să înceapă în ianuarie 2011, informează contactmusic.com.

Brad Pitt a luat decizia de a readuce la viaţă proiectul şi va fi producătorul executiv al peliculei, prin intermediul companiei sale de producţie cinematografică Plan B. Nu se ştie deocamdată dacă starul american va juca în film.

"Vom face până la urmă acest film", a spus Brad Pitt pentru 24 Frames.

Brad Pitt a colaborat deja cu regizorul Andrew Dominik la două pelicule: "The Assassination of Jesse James" şi "Killing Them Softly".

Cu o carieră în cinematografie de 16 ani, deşi fără niciun fel de experienţă în domeniu înainte de a fi promovată ca sex simbol, Marilyn Monroe a devenit o legendă de talie mondială - cu 29 de filme în palmares, apariţii în reviste -, dar şi muză pentru numeroşi artişti. Monroe este deţinătoarea a trei premii Globul de Aur. Marilyn Monroe a murit în august 1962, la vârsta de 36 de ani, din cauza unei supradoze de droguri şi medicamente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici