Bret Michaels a fost operat la rinichi după ce a fost spitalizat de şase ori în două săptămâni

Cântăreţul Bret Michaels, solistul trupei rock Poison, a suferit o intervenţie chirurgicală la rinichi după ce a fost spitalizat de şase ori în două săptămâni, în timpul unui turneu în Statele Unite, lucru ce a dus la anularea unor show-uri ale formaţiei.

56 afișări
Imaginea articolului Bret Michaels a fost operat la rinichi după ce a fost spitalizat de şase ori în două săptămâni

Bret Michaels a fost operat la rinichi după ce a fost spitalizat de şase ori în două săptămâni (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bret Michaels, în vârstă de 51 de ani şi care suferă de diabet de tip I, are dureri în urma intervenţiei chirurgicale suferite la rinichi, dar "nu există nicio intenţie de anulare sau amânare a vreunui concert până la sfârşitul acestui an", potrivit lui Pete Evick, membru al trupei, potrivit contactmusic.com.

Starea de sănătate a lui Michaels s-a deteriorat rapid în ultimele două săptămâni. Pe site-ul şi pe pagina sa de pe platforma Facebook au fost postate, luni, mai multe informaţii despre starea de sănătatea a artistului.

"În ultimele două săptămâni, Bret a fost internat în şase spitale din Midwest (regiune din Statele Unite care conţine statele Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Michigan, Minnesota, Missouri, Nebraska, Dakota de Nord, Ohio, Dakota de Sud şi Wisconsin, n.r.). Medicii şi asistentele au fost extraordinare şi l-au îngrijnit foarte bine pe Bret. Fanii şi organizatorii concertelor au fost uimitori, iar ajutorul lor a fost fără precedent", a scris Pete Evick, chitarist şi prieten al lui Michaels.

Evick a declarat că Bret Michaels a avut montate două stenturi (dispozitive medicale de forma unui tub care se folosesc pentru a menţine deschise artere, vene sau alte canale naturale ale corpului, pentru a permite curgerea normală a sângelui sau a altor lichide, n.r.), iar la scurt timp după această procedură Michaels a dorit să continue să cânte, în ciuda sfaturilor medicilor. După concert, Michaels a fost spitalizat din nou, dar şi-a revenit pentru a susţine următorul spectacol.

"De data asta a ieşit foarte prost. În timpul spectacolului, a dat tot ce avea, 100%, dar şi-a făcut rău. Să sari aşa, de colo colo, când ai două stenturi, nu a fost deloc o idee bună. Nu vă pot spune cât sânge a curs şi de unde a curs, dar a fost ceva îngrozitor în autocarul său după spectacol" a mai scris Evick.

"Bret a fost dus din nou la spital, iar de data asta i-au fost administrate medicamente care să-l ţină liniştit. Practic, doctorii au refuzat să-l externeze, ceea ce ne-a obligat să amânăm un eveniment. Bret a fost pur şi simplu devastat. Mie mi se pare un lucru de admirat că el pune tot timpul fanii înaintea sănătăţii sale", a spus chitaristul trupei Poison.

Pete Evick a anunţat că nu există planuri de anulare a vreunui spectacol al trupei, până la finalul anului, şi a dat asigurări că fanii vor putea să îl vadă pe Bret Michaels cântând în concertul programat la sfârşitul aceste săptămâni în Florida.

Poison este o trupă americană de glam metal devenită celebră la sfârşitul anilor 1980 şi începutul anilor 1990, care a vândut peste 45 de milioane de discuri pe plan mondial. Trupa a avut 10 single-uri în Top 40 Billboard Hot 100, şase piese în Top 10 Singles, iar una dintre ele ("Every Rose Has Its Thorn") a ajuns pe prima poziţie a acestui clasament.

Solist al trupei Poison, devenit între timp un star al emisiunii de televiziune "Rock of Love", difuzată de televiziunea VH1, Bret Michaels a suferit în ultima vreme din cauza mai multor probleme de sănătate. Având diabet insulino-dependent, cântăreţul american a fost adeseori spitalizat. El îşi face singur injecţiile cu insulină, verificându-şi concentraţia zahărului din sânge de şase ori pe zi.

În mai 2010, Bret Michaels a câştigat finala emisiunii de televiziune "The Celebrity Apprentice 3" produsă de NBC şi avându-l ca gazdă pe Donald Trump. Cântăreţul a câştigat 640.000 de dolari pentru participarea la acest reality show, sumă pe care a donat-o asociaţiei de caritate pentru care a concurat - American Diabetes Association.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici