Bret Michaels, solistul trupei Poison, şi-a întrerupt un concert din cauza unei urgenţe medicale

Rockerul Bret Michaels, solistul trupei Poison, a fost nevoit să îşi întrerupă concertul pe care grupul său l-a susţinut în New Hampshire, joi seară, din cauza unei urgenţe medicale, ce a fost provocată de o scădere a glicemiei, au anunţat colegii săi de trupă.

98 afișări
Imaginea articolului Bret Michaels, solistul trupei Poison, şi-a întrerupt un concert din cauza unei urgenţe medicale

Bret Michaels (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Rockerul american, care suferă de diabet, apucase să cânte doar trei piese din set listul concertului susţinuit la Palace Theater din oraşul Manchester din statul New Hampshire. În acel moment, Bret Michaels s-a simţit foarte rău, iar colegii lui de trupă l-au ajutat să coboare de pe scenă, a precizat chitaristul formaţiei, Pete Evick.

"În cei nouă ani de când susţin concerte alături de el, nu am văzut niciodată o privire precum aceea de pe chipul său, mă privea ca şi cum nu mă recunoştea şi îi eram complet necunoscut", a spus chitaristul.

După o pauză, Bret Michaels a revenit pentru câteva momente pe scenă şi i-a anunţat pe spectatori că nu va mai putea să continue acel concert. Imediat după aceea, rockerul a fost ajutat din nou să coboare de pe scenă şi a fost consultat din nou de paramedici.

În 2010, Bret Michaels a fost spitalizat de urgenţă din cauza unor migrene extrem de puternice. După analizele efectuate, rockerul a aflat că suferise o hemoragie cerebrală.

Solist al trupei Poison, devenit între timp un star al emisiunii de televiziune "Rock of Love", difuzată de postul VH1, Bret Michaels, în vârstă de 51 de ani, a suferit din cauza mai multor probleme de sănătate. Având diabet insulino-dependent, cântăreţul american a fost adeseori spitalizat. El îşi face singur injecţiile cu insulină, verificându-şi concentraţia zahărului din sânge de şase ori pe zi.

În mai 2010, Bret Michaels a câştigat finala emisiunii de televiziune "The Celebrity Apprentice 3" produsă de NBC şi avându-l ca gazdă pe Donald Trump. Cântăreţul a câştigat 640.000 de dolari pentru participarea la acest reality show, sumă pe care a donat-o asociaţiei de caritate pentru care a concurat - American Diabetes Association.

Poison este o trupă americană de glam metal devenită celebră la sfârşitul anilor 1980 şi începutul anilor 1990, care a vândut peste 45 milioane de discuri pe plan mondial. Trupa a avut 10 single-uri în Top 40 Billboard Hot 100, şase piese în Top 10 Singles, iar una dintre ele ("Every Rose Has Its Thorn") a ajuns pe prima poziţie a acestui clasament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici