Brian Johnson de la AC/DC critică vedetele care ţin prelegeri despre caritate în timpul concertelor

Brian Johnson, solistul trupei rock australiene AC/DC, a transmis un mesaj tuturor starurilor rock din lume, cerându-le să nu mai ţină discursuri despre caritate în timpul concertelor pe care le susţin.

125 afișări
Imaginea articolului Brian Johnson de la AC/DC critică vedetele care ţin prelegeri despre caritate în timpul concertelor

Brian Johnson de la AC/DC critică vedetele care ţin prelegeri despre caritate în timpul concertelor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Într-un interviu acordat publicaţiei australiene The Daily Telegraph, Brian Johnson a declarat că oamenii care vin la concertele rock nu îşi doresc ca personalităţi precum Bono sau Bob Geldof să urce pe scenă şi să le ceară să se gândească la copiii înfometaţi din lumea a treia.

"Eu nu încep să le spun tuturor că trebuie să doneze bani, pentru că nu toată lumea îşi permite să facă acest lucru", a declarat Brian Johnson, a cărui trupă a primit în urmă cu câteva zile primul premiu Grammy într-o carieră de peste 37 de ani, pentru "War Machine", care s-a impus la categoria "cea mai bună piesă hard rock".

"Atunci când eram un simplu muncitor, nu voiam să merg la un concert ca să aud un ticălos care îmi vorbeşte de sus şi îmi spune că ar trebui să mă gândesc la nişte copii din Africa", a continuat muzicianul australian.

El a adăugat că trupa sa preferă să facă acte de caritate într-o manieră privată: "E foarte bine să faci acte de caritate, însă nu trebuie neapărat să le faci la un post de televiziune ca să te vadă lumea întreagă".

Comentariile lui Brian Johnson apar în perioada în care trupa AC/DC se pregăteşte să pornească, săptămâna viitoare, în primul turneu australian al grupului din ultimii nouă ani, după ce au susţinut deja numeroase concerte în lumea întreagă, în cadrul seriei de concerte de promovare a albumului "Black Ice".

AC/DC este o formaţie de hard rock înfiinţată în Sydney, Australia, în 1973, de fraţii Angus şi Malcolm Young. În prezent, trupa este formată din Angus Young - chitară solo, Malcolm Young - chitară ritmică, Brian Johnson - voce, Cliff Williams - bas, Phil Rudd - baterie. "Black Ice" este cel de-al 15-lea album de studio al trupei şi a fost lansat în octombrie 2008, vânzându-se în peste 6,7 milioane de copii pe plan mondial şi devenind nr. 1 în 29 de ţări, inclusiv în Statele Unite, Marea Britanie, Canada şi Australia.

AC/DC a vândut de-a lungul anilor peste 200 de milioane de albume şi s-a situat pe locul al patrulea în topul 100 VH1 al celor mai mari artişti de hard rock.

Trupa AC/DC va concerta şi în România, pe 16 mai, în Piaţa Constituţiei din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici