Brigitte Nielsen, spitalizată din cauza unui accident de automobil

Actriţa daneză Brigitte Nielsen a fost spitalizată în noaptea de miercuri spre joi, din cauza unui accident în care au fost implicate mai multe automobile, pe un bulevard din Los Angeles.

237 afișări
Imaginea articolului Brigitte Nielsen, spitalizată din cauza unui accident de automobil

Brigitte Nielsen (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Fosta soţie a actorului Sylvester Stallone se afla într-un automobil Porsche în momentul în care acesta a fost lovit din spate de un alt automobil, informează contactmusic.com. În urma impactului, automobilul Porsche s-a ciocnit de un altul, aflat în faţa sa.

Brigitte Nielsen a fost transportată la un spital din apropiere, unde a făcut tomografii şi radiografii şi medicii au încercat să descopere eventuale hemoragii interne, potrivit GossipCop.com.

Agentul de presă al vedetei a declarat că artista, deşi are un hematom la nivelul craniului şi acuză dureri la gât şi coloană, a fost deja externată şi îşi petrece convalescenţa în reşedinţa ei din Los Angeles.

Potrivit unor surse din presa americană, accidentul a fost provocat de o şoferiţă aflată sub influenţa alcoolului.

Daneza Brigitte Nielsen, născută pe 15 iulie 1963, este un fost model de succes din anii 1980, care s-a remarcat însă şi în câteva filme cu succes la public, precum "Red Sonja" şi "Rocky IV". Nielsen este cunoscută şi datorită căsătoriei ei cu Sylvester Stallone, al doilea dintre cei cinci soţi ai ei, cu care a fost căsătorită în perioada 1985 - 1987.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici